Koaličný poslanec Dostál: Hlasy od odborníkov, zdravotníkov a samospráv by sme mali pozorne počúvať
16 | 01 | 2021 I Michal Filek

Koaličný poslanec Ondrej Dostál (OKS na kandidátke SaS) v statuse na facebooku vyslovil želanie, aby si politici uvedomovali, že ak niekto vysloví iný názor, nemali by ho hneď označovať za klamára tancujúceho na hroboch. Zároveň poďakoval vedcom a lekárom.




Dostál tak zrejme reagoval na slová Igora Matoviča, ktorý vedcov a lekárov nesúhlasiacich s plošným testovaním označil nevyberanými výrazmi.




"Uplynulé dni som mal dosť nabité, tak som sa nestihol poďakovať vedcom a odborníkom, ktorí nám všetkým svojou múdrosťou, prácou a radami pomáhajú v boji proti pandémii COVID-19. Preto by som to chcel týmto aspoň dodatočne napraviť. A poďakovať sa aj všetkým zdravotníkom, ktorí bojujú v prvej línii. A samosprávam, ktoré robia, čo je v ich silách, keď je treba," napísal.






Zároveň by bol rád, keby si čo najviac z politikov, uvedomovalo, že ak niekto vysloví iný názor, alebo ich kritizuje, nemali by ho za to označovať za klamára tancujúcieho na hroboch a hneď naňho preto útočiť.






"Iný názor je iný názor. A mali by sme ho pozorne počúvať, ak prichádza od vedcov, odborníkov, zdravotníkov, či samospráv. Zvlášť v takejto situácii."




Naozaj zlyhali AG testy v Harmaneckých papierňach? Matovič vysvetľuje...
Vláda rokuje, či nám prikáže plošné testovanie. Igor Matovič medzitým pridal na facebooku dnes už piaty status. Snažil sa v ňom vysvetliť, ako to bolo so zlyhaním antigénových testov v Harmaneckých papierňach. Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Michal Filek