Sulík: S Matovičom už nikdy nebudem kamarát
14 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Skúste si predstaviť, že ste v rádiu pod veľkým tlakom, až sa rozplačete. Vtedy vám z úst vykĺzne slovo, aké by ste inak nevyslovili. Napríklad idiot, napísal v blogu pre provládny Denník N vicepremiér Richard Sulík.

Podľa predsedu SaS je to prejav slabej schopnosti sebaovládania a extrémnej pomstychtivosti premiéra Igora Matoviča.

"No a keď ste sa už raz zabarikádovali do slepo útočnej pozície, pálite so všetkým, čo máte po ruke. Okrem kompletne absurdného obvinenia z tisícok mŕtvych očakávam ďalšie a ďalšie útoky. Treba však byť zhovievavý, lebo Igor Matovič za to nemôže. Zmierme sa, prosím, všetci s tým, že tento premiér vždy musí na niekoho zvaliť vinu za svoje zlyhania a úprimne budem to radšej ja, než by to mali byť moji kolegovia," napísal Sulík.

Vicepremiér tvrdí, že keď sa premiér Matovič rozohní, povie aj to, čo by za iných okolností nevypustil z úst. "Ale to je jedno, lebo kamoši z nás nebudú," podotkol.

Zvyšok blogu pre vládny denník venuje predseda SaS Sulík vysvetľovaniu, prečo napriek konfliktom s Matovičom z vlády neodíde. "Máme program, ktorý nás zaväzuje voči voličom, máme rozbehnutých veľa dobrých vecí a hlavný dôvod je zodpovednosť," vysvetľuje Sulík.

 

Chaos pokračuje: Vláda na poslednú chvíľu zrušila rokovanie o celoplošnom testovaní
14 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová