Známe tváre sa bez servítky vyjadrili k zaočkovanej Cibulkovej
13 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Kauza s bývalou tenistkou Dominikou Cibulkovou (31) otriasa celým Slovenskom. So svojím manželom Michalom Navarom (35) mali prednosť pri očkovaní, čo pobúrilo celú verejnosť vrátane prominentov, informuje Nový Čas. Aký na to majú názor slovenské známe tváre?


Zlatica Puškárová (43)

"Čo mám k tomu povedať. Myslím si, že už k tomu naozaj bolo povedané všetko a každý vie, aká je situácia, a ako sa má každý k tomu postaviť. Ja sa určite zaočkovať dám, ale až v čase, keď na mňa príde rad, pretože tá situácia je taká, že si to vyžaduje. A myslím si, že nikto z nás, ktorí sa venujeme každý deň tejto téme, nie je momentálne v situácii, že by sa niekam predbehol, tak to určite nie," vyjadrila svoje rozhorčenie moderátorka TV Markíza.

Instagram (@zlaticapuskarova)


Jozef Vajda (65)

"Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Dominika je moja známa. Nemalo sa to stať, keď to bolo po protekcii, tak určite nie. Prednosť majú tí, ktorí to najviac potrebujú," prezradil opatrne Novému Času.

Instagram (@jozefvajda_official)


Cibulková prijala výzvu a pôjde pomôcť do slovenskej nemocnice
Bývalá tenistka Dominika Cibulková sa rozhodla prijať výzvu Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR a pôjde pomáhať do niektorej zo slovenských nemocníc. Uviedla to na sociálnej sieti. Zároveň sa ospravedlnila, že spolu s jej manželom Michalom Navarom... Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | tasr


Ján Mečiar (50)

"Čo vám mám na to povedať. Nemyslím si, že to bolo správne. Všetci musíme čakať, kým na nás príde rad. Ja by som sa tiež nechal veľmi rád okamžite zaočkovať, ale bohužiaľ to nejde. Prednostne by som sa určite nenechal zaočkovať takýmto spôsobom, po nejakej protekcii. Ak by to malo pomôcť nejakej dobrej veci, napr. spropagovať očkovanie, alebo takéto, tak určite áno, ale takto to robiť na tajnáša, to určite nie," taktiež nesúhlasí s konaním Cibulkovej.

Instagram (@jan_meciar)


Vladimír Voštinár (56)

"V tejto vypätej chvíli, keď je vakcín málo a nezaočkovaných zdravotníkov veľa, je to veľmi nešťastné. Dominika asi vie, že urobila chybu, tak teraz sa s tým bude musieť nejako vysporiadať. Ja si počkám na vlnu, do ktorej budem patriť, a dovtedy budem žiť s paličkou v nose," uvedomuje si moderátor TV JOJ.

Instagram
(@hottub_sauna_and_wellness)


Oliver Andrásy (63)

"V tom systéme, ktorý máme, to, samozrejme, nie je v poriadku. Ja osobne, keby som o tom rozhodoval, tak by som urobil systém, že za peniaze. Že kto by si zaplatil 100 alebo 150 eur, alebo koľko, tak by sa mohol dať zaočkovať aj mimo toho poradia, tak ako je to aj s testovaním. V princípe. Každý sa snaží zachrániť si vlastnú kožu, čo je pochopiteľné, ale v tomto systéme, ktorý existuje, tak ľudia sú na ňu nahnevaní, lebo porušila pravidlá. Tak zrazu, keď ona si to po protekcii vybavila, tak to určite nie je v poriadku," odkazuje Andrásy vyššie uvedenému portálu.

Facebook (Oliver Andrásy)


Beňová na prechádzke so zaočkovanou Cibulkovou: Ani jedna nemala ochranné rúško!
Verejnosť rozhorčila správa o bývalej tenistke Dominike Cibulkovej (31), ktorá sa nedávno nechala spolu s jej manželom Michalom zaočkovať novou vakcínou proti koronavírusu. Teraz bola navyše podľa Nového Času zachytená spolu s europoslankyňou... Čítať ďalej
11 | 01 | 2021 | Timotej Dudka