Šokujúce priznanie vždy vysmiateho Mekyho Žbirku: Mám depresie z mnohých dôvodov!
12 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Umelci to v čase pandémii koronavírusu nemajú vôbec ľahké. Vždy pozitívne naladený a usmiaty spevák Meky Žbirka (68) prezradil na Facebooku, že aj on prepadol depresiám.


Miroslav Žbirka je jedným z najúspešnejších slovenských spevákov už dlhé desaťročia. Avšak aj on na základe vládnych nariadení dočasne stratil prácu, a tak má času habadej. Zdá sa, že pochmúrne myšlienky z množstva voľného času doľahli aj na neho a rovnako ako mnoho iných ľudí v dnešnej dobe sa nevyhol depresiám.



Napriek tomu, že má vonku nový dokument o jeho hviezdnej dráhe, koncerty a bežný život umelca mu iste chýbajú. Navyše sa pred sviatkami obával, že Vianoce nestrávi so svojím synom, a tak pre neho poslal osobný let, aby ho doniesol z Anglicka. V skratke, pandémiu koronavírusu pocítil na vlastnej koži viac, než dosť.

„Som mal dnes z mnohých dôvodov depku... Díky vám všetkým, čo ma držíte nad vodou,“ prezradila na sociálnych sieťach legenda slovenského šoubiznisu. Avšak do nového roka vstúpil veľkým online koncertom s celou kapelou, a tak dúfame, že mu aspoň to pomohlo vyčarovať úsmev na tvári.

Neberte nám princeznú: Žbirka prezradil, čo tajne robili počas nakrúcania s Gombitovou!
Mnohý z vás si iste spomínajú na kultový muzikál Neberte nám princeznú, v ktorej účinkovala Marika Gombitová a Meky Žbirka. Práve druhý menovaný prezradil istú príhodu z poza opony, o ktorej nemal poňatia ani sám režisér. Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Timotej Dudka