Nové informácie o údajnom pokuse o samovraždu Janka Kronera! Prehovoril jeho syn
11 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Cez víkend otriasla Slovenskom šokujúca správa o údajnom pokuse o samovraždu známeho herca a dabéra Janka Kronera (64). Teraz jeho syn uviedol veci na pravú mieru!


O hospitalizácii Janka Kronera informoval ako prvý Nový Čas, o pokuse o samovraždu však nepadlo ani slovo. To až portál ereport.sk napísal článok s nadpisom "Veľká tragédia: Janko Kroner sa pokúsil o samovraždu!" Portál Plus Jeden Deň však poukázal na komentár pod týmto článkom, ktorý na celý prípad vrhá hneď niekoľko otázníkov.

Janko Kroner bol za svojich čias rovnako ako jeho otec Jozef Kroner jedným z najlepších tunajších hercov. Pred desiatimi rokmi sa však stiahol do úzadia a strácal kontakt s priateľmi i s kolegami. Psychické problémy spravili z Janka Kronera celkom odlišnú osobu, než ju poznáme z televízie.

Janko Kroner skončil v nemocnici - pokus o samovraždu!
Jánko Kroner (64) skončil v nemocnici! Zasahovať musela záchranná služba a podľa informácií portálu ereport.sk sa známy herec pokúsil o samovraždu. Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Za poslednú dekádu sa podľa portálu Pluska octitol na psychiatrii hneď niekoľkokrát. Okrem toho si prešiel rozvodom či úmrtím jeho milovanej mami. Po tom, ako sa ho ujala sestra Jana, skončil na psychiatrii opäť, tentoraz v Kežmarku. Keď sa z nej vrátil, prichýlil ho syn Jakub, avšak ani to netrvalo dlho a od roku 2018 žil Janko Kroner v ošetrovateľskom seniorskom centre v Bratislave, kým neskončil v domove sociálnych služieb v obci Lokca.

Keď portál ereport.sk informoval o pokuse o samovraždu známeho herca, otriaslo to celým Slovenskom. Pod článkom však medzi mnohými komentármi vyčnieval jeden, ktorý údajne napísal syn janka Kronera, Jakub. Ten napísal: "Uverejňovať nepravdivé informácie o zdravotnom stave môjho otca je absolútne dno žurnalistiky. Jakub Kroner," čím jednoznačne naznačil, že o žiadnu samovraždu sa Janko Kroner nepokúsil.

Či išlo v skutočnosti o syna známeho herca však isté nie je, predsa len si účet s menom "Jakub Kroner" môže založiť každý, a tak isto sa podpísať. V tejto situácii by však zrejme málokto vtipkoval alebo snažil sa uprieť na seba pozornosť spôsobom, ako je tento. My len dúfame, že je Janko Kroner na tom lepšie a o priebežných údajoch o jeho zdravotnom stave vás budeme informovať.

Tínedžer obvinil Matoviča, že mu pokazil vzťah: Sorry, kámo, odkázal mu necitlivo premiér
Na sociálnych sieťach toho dnes nájdete naozaj veľa. Vo facebookovej komunite Priznania tínedžerov sa mladíci delia so svojimi skúsenosťami rôzneho druhu. Keď sa jeden z tínedžerov priznal, že mu Igor Matovič pokazil vzťah, prekvapivo sa dočkal... Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Timotej Dudka