Beňová na prechádzke so zaočkovanou Cibulkovou: Ani jedna nemala ochranné rúško!
11 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Verejnosť rozhorčila správa o bývalej tenistke Dominike Cibulkovej (31), ktorá sa nedávno nechala spolu s jej manželom Michalom zaočkovať novou vakcínou proti koronavírusu. Teraz bola navyše podľa Nového Času zachytená spolu s europoslankyňou Monikou Beňovou na prechádzke, kým ani jedna nemala na sebe rúško!


Dominika Cibulková sa nechala "zhodou okolností" zaočkovať v Univerzitnej nemocnici Bratislava na pracovisku na Kramároch. Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že ako prví majú byť zaočkovaní zdravotní pracovníci v prvej línii boja proti covidu.

Ako je potom možné, že je známa tenistka už zaočkovaná? „Je mi veľmi ľúto, že som sa nechala voviesť do omylu, keď som sa pri sprevádzaní blízkeho v nemocnici len informatívne opýtala, v akom období by sme mohli prísť na rad pri očkovaní. Ak by som čo i len tušila, že sa dopúšťam vážneho pochybenia, a že len nevypĺňam voľné miesto v poradovníku, v žiadnom prípade by som možnosť zaočkovať sa nevyužila. Vzniknutá situácia ma mrzí, vo vzťahu ku všetkým ľudom, ktorí na vakcínu čakajú,” dušovala sa Cibulková na Instagrame.



Vyššie uvedený portál informoval aj o ďalšom "výstrelku" Cibulkovej. Tentokrát v tom však nebola ako jediná prominentka. Počas prísneho zákazu vychádzania bola totiž s Cibulkovou a jej manželom zachytená aj Monika Beňová (52) zrejme s jej manželom. To by však nebol až taký "prúser", keby zaľúbené páry mali na sebe ochranné rúška! Nasadené ho nemal totiž ani jeden z dotyčných, a dokonca ho nemali ani na krku kvôli konzumácii, čím vážne ohrozovali okoloidúcich.

“Veľmi ma to rozrušilo, vzhľadom na to, že aj zaočkovaní ľudia môžu stále ochorenie prenášať. Navyše som nevidela, že by mali v ruke nejaký nápoj alebo by konzumovali jedlo, takže išlo podľa mňa jednoznačne o skupinovú prechádzku bez rúška,” uviedla rozhorčená čitateľka uvedeného portálu, ktorá ho o danej veci informovala.

Výhoda, hra, set: Cibulková (prednostne zaočkovaná)!
10 | 01 | 2021 | sefredaktor