Ako rozpoznať ženu manipulátorku
11 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Láska dokáže s našim telom neuveriteľné veci. Okrem iného otupiť zmysly, zamotať hlavu a zatemniť zrak. Aj preto sa niektorí muži stanú nevedomky obeťami žien manipulátoriek, píše portál Novinky.cz. Ako rozpoznať, že ide aj o váš prípad?



1. Berie, ale nedáva


Ak vaša priateľka vyžaduje alebo od vás očakáva darčeky každú chvíľu a sama vám pritom radosť ničím neurobí, potom je na čase zvážiť, či vaše city naozaj opätuje. Muži majú vo svojich hlavách často zakorenené správanie, že by svoje dievča mali niekam pozývať a postarať sa o ňu.





Hoci je tento prejav lásky nepochybne veľmi galantný, v dnešnej emancipovanej dobe by ženy aspoň občas mali ponúknuť, že útratu uhradia, bez ohľadu na to, kto zarába koľko peňazí. Ak tomu tak nie je, alebo si vaša priateľka zvykla na to, že za ňu platíte vy, potom je na čase si pohovoriť.


https://www.hlavnydennik.sk/2021/01/09/ako-nedostatok-sexu-ohrozuje-zdravie-zien/


2. Chráni si pred vami telefón


Mobilné telefóny sa stali našou súčasťou. Niet preto divu, že sú pre nás dôležité. Problém ale nastáva vo chvíli, keď sa k telefónu staviame až príliš majetnícky a odmietame, aby s ním ostatní pracovali. Ak vaša priateľka neodíde z miestnosti, bez toho, aby so sebou neodniesla mobilný telefón a odkláňa jeho obrazovku zakaždým, keď sa k nej priblížite, potom je vysoko pravdepodobné, že pred vami niečo zatajuje.





3. Ste v podstate jej vodič


Na stretnutie s priateľmi máte vstup zakázaný, ale na odvozy a dovozy vás rada využíva? Ak vaša partnerka disponuje autom, alebo aspoň vodičskými schopnosťami, a napriek tomu vás na dennej báze využíva ako vodiča, spýtajte sa jej, v čom je pes zakopaný.





Niektoré ženy sa šoférovať boja alebo majú strach z požičiavania si cudzích vozidiel. Ak ale vaša milá s riadením problém nemá, len je jej pohodlné sa nechať voziť, a navyše neriešiť náklady na benzín, potom sa jedná o veľmi schopnú intrigánku.


Nemáte náladu na sex? Vyskúšajte si týchto šesť sexi aktivít!
Milovanie je neoddeliteľnou súčasťou partnerského života. Občas však prídu momenty, kedy na sex nemáte náladu. Či už je to dané fyzickým vyčerpaním, PMS, alebo len zlou náladou, vo všetkých prípadoch platí, že by ste sa nemali premáhať. Ak si... Čítať ďalej
08 | 01 | 2021 | Timotej Dudka



4. Hovorí s vami o iných mužoch


Je prirodzené hovoriť o iných mužoch napríklad z pracovného alebo rodinného prostredia. Ak ale vaša partnerka neustále básní o svojich "kamarátoch" a neustále vám predhadzuje ich úspechy, potom môže nastať problém. Možno vo vás len chce prebudiť žiarlivosť, ale rovnako pravdepodobné je aj to, že sa jedná o vášho konkurenta.



5. Často nie je k dispozícii


Jedným zo základných stavebných kameňov každého vzťahu je to, že sa jeden o druhého môžeme oprieť. Ak ale vaša partnerka nie je často k dispozícii, zabúda na vaše schôdzky, alebo vám píše len po pár pohárikoch alkoholu, potom to s vami asi nemyslí vážne a váš záujem jej len zvyšuje ego.


Čo robiť, keď vo vašom vzťahu vládne nuda
Ak máte pocit, že so svojím partnerom zažívate nudné dni, týždne či dokonca mesiace, neprepadajte panike. Našťastie existuje niekoľko spôsobov, ako s nudou zatočiť a vzťahu dodať potrebnú šťavu, píše portál Novinky.cz. Čítať ďalej
08 | 01 | 2021 | Timotej Dudka