Andrea Verešová po kauze s porno videom: silné slová o pomste
10 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Nikto sa nečuduje Andree Verešovej, že sa rozhodla zmiznúť do cudziny, aj keď koronavírus cestovanie značne komplikuje. Potrebovala totiž uniknúť kauze okolo videí, ktoré unikli do sveta. Teraz už modelka hovorí o pomste, informuje portál Stars24.





Andrea Verešová si pokoja od Vianoc moc neužila. Po internete totiž tou dobou začalo kolovať video, na ktorom je údajne zachytená pri intímnych hrách s manželom Danielom Volopichom. Manželia tvrdia, že ide o podvod.



Na Slovensku i v Čechách je z toho veľká kauza, a tak niet divu, že sa známa modelka rozhodla aj s rodinou odcestovať do zahraničia. Konkrétne zamierili do Spojených arabských emirátov. Práve odtiaľ teraz poslala jasný odkaz.

"Žiť dobrý život je naozaj najlepšia pomsta. Akonáhle vaši nepriatelia zistia, že nemôžu zničiť vaše šťastie, stratia svoju moc," uviedla modelka na svojom instagramovom profile, kde sa pochválila fotkou z pláže.

Škandál okolo videa riešia právnici, pretože Verešová sa celú vec rozhodla riešiť podaním trestného oznámenia. Po istý čas dokonca ponúkala 50 tisíc eur ako odmenu za informácie vedúce k dolapeniu páchateľa.