Raši: Vicepremiér Holý nakazil ministrov a tí ďalších ľudí. Niektorí skončili na pravde božej
09 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Poslanec Hlasu Richard Raši sa pustil do vicepremiéra Štefana Holého. V čase, keď sa stovky pracujúcich Slovákov nemohli dostať z Británie na Slovensko, Holý priletel z ostrovov domov bez toho, aby mal test na Covid-19, píše na sociálnej sieti.


Poslanec hovorí, že ani vo sne by mu nenapadlo, že si niekto môže vybaviť u hlavného hygienika Jána Mikasa takúto výnimku.

"Mikasa som až do momentu, keď dovolil nakazeným poslancom prísť do parlamentu, považoval za kompetentného hygienika, ktorému ide o to, aby sme na Slovensku šírenie koronavírusu čo najviac spomalili a pomohli zdravotníkom pracujúcim na hrane ľudských možností. Žiaľ, mýlil som sa," tvrdí poslanec a exminister zdravotníctva Raši.

http://somzdediny.hlavnydennik.sk/mam-v-pazi-ako-politicky-princip-prace-podpredsedu-vlady-holeho/

Reprofoto status FB (@Richard Raši)


Podľa neho sa Ján Mikas stal handrou vládnucich politikov a papalášom dáva jednu výnimku za druhou. Keď pred Vianocami Holý priletel z Británie, kde bol súkromne, nedal sa otestovať, zúčastnil sa dvoch rokovaní vlády a polovica vlády ochorela.

"Ministri zrejme nakazili ďalších ľudí a tí ďalších. A takto mohli desiatky ľudí skončiť v nemocniciach a niektorí možno až na pravde božej. Len preto, že jeden nadčlovek vďaka výnimke nemusí dodržiavať pravidlá platné pre nás všetkých," píše Raši.

Šutaj Eštók: podpredseda vlády Holý siaha na titul najškodlivejšieho a najnebezpečnejšieho ministra
05 | 01 | 2021 | sefredaktor


Pripomína, že v Čechách musel odísť minister zdravotníctva len preto, lebo vyšiel z reštaurácie bez rúška. "Páni papaláši, ako sa cítite? Ste spokojní, že aj vďaka vám zomierajú ľudia a vy sami sebe udeľujete kdejaké výnimky? Tak obaja okamžite z hrušky dolu! Odstúpenie Holého by malo byť v civilizovanej spoločnosti samozrejmosťou", vyzýva Raši.

Belousovová: podpredseda vlády Holý je papaláš
"Pán vicepremiér sa ani doposiaľ neunúval dať odpoveď na legitímnu otázku, či absolvoval po návrate z Anglicka test, či nie", píše vo svojom statuse Anna Belousovová. Čítať ďalej
25 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič