Ibi Maiga žaluje Plus 7 dní
09 | 01 | 2021 I

V známom týždenníku vyšiel o hercovi a spevákovi z Mali článok, v ktorom tvrdia, že Maiga „balansuje na hrane zákona“. Umelec sa bráni, na svojom Facebooku oznámil, že sa s Plus 7 stretne na súde.   


Dôvodom je článok, ktorý vyšiel pod názvom „S pohľadom neviniatka“. V článku ho autor spája s viacerými kontroverznými postavami slovenského spoločenského života, najnovšie s Pavlom Ruskom. Článok naráža na medializované informácie, že Maiga sa mal cez svoje styky v africkom Mali pokúsiť Ruskovi pomôcť ujsť zo Slovenska. Zabávač takéto tvrdenia rázne poprel a hovorí, že jeho kontakt s Pavlom Ruskom mal úplne iné pozadie. Pravdivosť svojich tvrdení chce preukázať aj právnou cestou.

Titulka Plus 7 dní
Titulka Plus 7 dní


Pavol Rusko strávi Vianoce za mrežami. Pomoc šamana z Mali využiť nestihol
Pavlovi Ruskovi nepomohol ani údajný útok na jeho osobu neznámou látkou k tomu, aby sa vyhol pojednávaniu na Najvyššom súde. Policajti ho tam priviedli aj s prelepenými očami a on sa napokon dozvedel, že pôjde do väzby. Čítať ďalej
17 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


„Ďakujem za ohováranie a klamstvá, stretneme sa na súde. Ako časopis stojíte za hovno, keď sa musíte živiť ohováraním a pošpinením ľudí. Karma každého dobehne. Keby som bol vinný, tak som dávno za mrežami. Banda zapredancov, za peniaze by ste aj vlastnú mater predali, je mi z vás zle,“ napísal Maiga v statuse.

V spornom článku Plus 7 boli vyzdvihnuté aj rôzne kontakty a priateľstvá Maigu v slovenskom šoubiznise. „Ospravedlňujem sa všetkým kamoškám, Lucii Bílej, Paľkovi Haberovi za tie nezmysly, čo tu píšu, toto je hyenizmus,“ napísal.

Maiga novinárom odkázal: „Idete po mne, lebo hovorím čistú pravdu. Aj budem, tak si zvyknite.“ Naráža tým na svoje „nekonformné“ názory či už na slovenskú alebo zahraničnú politiku, na Covid-19 a iné témy, ku ktorým sa často vyjadruje na sociálnej siete.

Pavol Rusko sa opäť postaví pred súd. Obžalovaný je z vraždy spoločníčky
Exminister hospodárstva Pavol Rusko neprežíva v súčasnosti šťastné obdobie. Okrem toho, že je spolu s Marianom Kočnerom zatiaľ neprávoplatne odsúdený na 19 rokov za falšovanie zmeniek TV Markíza, na súdy chodí aj v prípade objednávky vraždy jeho... Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.