LeBron James či kontroverzný Ibrahimovič: Akými autami sa môžu pochváliť hviezdy športu?
07 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Vrcholoví športovci sú platení astronomickými čiastkami, a tak niet divu, že si okrem iného kupujú aj drahé autá, ktoré im padnú do oka. V čom jazdia slávni športovci podľa portálu Auto Magazín? 


LeBron James

LeBron James je mnohými basketbalovými fanúšikmi označovaný ako "kráľ" a nástupca legendárneho Michaela Jordana. LeBron však môže byť "kráľ" aj v zbierke áut. Medzi jeho najvzácnejšie kúsky patrí Chevrolet Camaro SS, Porsche 911 Turbo S, Dodge Challenger SRT, Hummer H2, na objednávku „šité“ Lamborghini Aventador, Ferrari F458 Spider Ferrari F430, Maybach 57S a Mercedes-Benz S63 AMG.









Zlatan Ibrahimovič

Kontroverzný Švéd, ktorý sa z chudobného zlodeja bicyklov vypracoval na vrchol futbalového sveta, je známy svojou slabosťou pre luxusné športiaky. Medzi jeho kúsky patria: Porsche 918 Spyder, Ferrari Enzo, Audi S8 a Audi RS6, Maserati GranTurismo a fialové Lamborghini Gallardo.











David Beckham

Futbalová legenda a niekdajší model David Beckham sa taktiež môže pochváliť obdivuhodnou zbierkou luxusných vozidiel. V Roku 2018 sa odhadoval jeho spoločný majetok s Victoriou Beckham vrátane drahých áut a nehnuteľností na 730 miliónov dolárov! Medzi jeho obľúbené vozy patrí Porsche 911 Turbo a Bentley Continental SuperSport. Nechýba mu ani Bentley Bentayga, Rolls-Royce Phantom a Rolls-Royce Ghost, Audi S8, Cadillac Escalade, Hummer H2, Ferrari Scaglietti a exkluzívny Jaguar F-Type Project 7, ktorý dostal na Vianoce v roku 2017.







John Cena

Zápasník John Cena je viac ako desaťročie hviezdou profesionálnej wrestlingovej série WWE, ale riadnu silu predstavuje aj jeho zbierka v garáži. V nej sa nachádzajú najmä staršie kúsky ako Dodge Hemi Charger  (1966), COPO Chevrolet Camaro (1969), Mercury Cougar Eliminator a Plymouth Superbird (1970) a AMC Hornet SC/360 (1971). Na zozname sa však nachádzajú aj moderné autá ako Ford GT 2006 alebo Chevrolet Corvette ZR1 z roku 2009.







Hamšíkove Ferrari či Ronaldove Bugatti: Akými autami sa môžu pochváliť obľúbení športovci?
Dnešná doba sociálnych sietí ponúka úspešným ľuďom možnosť predvádzať na nich svoje luxusné vozidlá. Aké autá preferujú vaši obľúbení športovci? Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Timotej Dudka