102 ročná babička Angelina úspešne prekonala koronavírus už dvakrát!
07 | 01 | 2021 I Ivan Mihale

Život je z väčšej časti o postojoch a názoroch, strach je nepriateľ a z každej strany sa na nás valia iba negatívne správy. To však zrejme nie je prípad 102- ročnej američanky pani Angeliny Friedmanovej, ktorá vo svojom veku prekonala COVID-19 hneď 2-krát.


Ako uvádza CNN táto babička, ktorá rada štrikuje a vyrába darčeky pre svoje návštevy do domova seniorov v štáte New York, kde žije, prežila toho vo svojom živote mnoho. Narodila sa v roku 1918 na lodi cestou do USA. Úspešne sa vyhla pandémii španielskej chrípky, ktorá v tom čase zúrila, ale neskôr prekonala rakovinu, vnútorné krvácanie aj otravu krvi.  V apríli minulého roku prišla správa o jej pozitívnom teste na COVID-19. Vtedy o jej uzdravení písali viaceré svetové média. Opätovne sa nakazila ochorením COVID-19 v októbri minulého roka. Koncom októbra babičkina dcéra Joanne Merola obdržala telefonát, že jej mama bola znovu pozitívne testovaná na nový koronavírus, informuje CNN.

Mala horúčku, suchý kašeľ. Povedali mi, že si myslia, že spolu s COVID-19 má aj chrípku,“ prezradila pre CNN Joanne Merola.

Aj napriek vysokému veku sa pani Angeline Friedmanovej podarilo ochorenie COVID-19 prekonať a zdá sa, že aj bez následkov.

Cirkev žiada novinárov mlčať o zneužívaní detí
07 | 01 | 2021 | Diana Zaťková