Aktuálne o stave Michaela Schumachera -lekár prezradil, ako na tom v skutočnosti je
05 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Je to už sedem rokov od tragickej nehody Michaela Schumachera, ktorý bol hviezdou formuly 1. Od tej doby sa rieši, ako na tom naozaj slávny pretekár je a či ešte niekedy bude žiť normálny život. Čo o stave legendy povedal jeho priateľ a čo lekár?


"Michaela vidím veľmi často, raz alebo dvakrát za mesiac. Moja odpoveď je stále rovnaká - bojuje. Môžeme si len priať, pre neho a jeho rodinu, aby sa to zlepšilo," prezradil o stave Michaela bývalý šéf Ferrari a súčasný prezident Medzinárodnej automobilovej federácie Jean Todt.

"... Je hore. Dýcha, srdce mu bije, pravdepodobne sa môže posadiť a s pomocou urobiť detské kroky... Myslím, že je to pre neho maximum. Je nejaká šanca vidieť ho, ako bol pred jeho nehodou? Naozaj si to nemyslím," vyjadril sa podľa extra.cz neurochirurg Erich Riederer s tým, že Schumacher sa nachádza v takzvanom vegetatívnom stave. Jeho budúcnosť tak v každom smere nie je ružová.

Schumacher bude opäť v F1! Vníma legendárny pilot úspech svojho syna?
Uplynulo už sedem rokov od vážnej nehody pilota a sedemnásobného víťaza Formuly 1 Michaela Schumachera (51). Od tej doby sa verejnosti dostáva len málo informácií o jeho zdravotnom stave, niečo sa však predsa len odhalilo, píše portál... Čítať ďalej
18 | 11 | 2020 | Timotej Dudka