Tomáš a Šutaj-Eštok žiadajú zriadiť nezávislý výbor na prešetrenie smrti Milana Lučanského
03 | 01 | 2021 I Michal Filek

Poslanci strany HLAS-SD Erik Tomáš a Matúš Šutaj-Eštok boli večer pred Prezídiom policajného zboru zapáliť sviečku na pamiatku zosnulého Milana Lučanského. Priamo na mieste prostredníctvom videa ohlásili, že budú žiadať zriadenie nezávislej vyšetrovacej komisie.


"Prišli sme pred Prezídium PZ v Bratislave, aby sme prejavili úctu pamiatke generálovi Milanovi Lučanskému a zároveň rešpekt jeho dlhodobej práci v polícii, počas ktorej dostal za mreže mnoho zločincov.," hovoria vo videu.

Sviečka má byť, podľa nich, symbolom svetla, ktoré je potrebné vniesť do objasnenia tohto prípadu. Verejnosť musí poznať pravdu, pretože, ako hovoria, oficiálnym verziám už verí len málokto.



Dokonca aj ministerke Kolíkovej sa na tlačovej konferencii zasekol jazyk, keď vysvetľovala okolnosti, ktorým predchádzala táto tragická udalosť.

Minister Naď zašiel až tak ďaleko, že sa na facebooku vyhrážal všetkým, ktorý stoja za uniknutou lekárskou správou, ktorá ho tak veľmi znervóznila.

"Preto už neveríme predstaviteľom tejto vládnej koalície a trváme na tom, aby bol čo najskôr zriadený výbor, ktorý nezávisle prešetrí celú túto udalosť a členmi musia byť aj predstavitelia opozície. Rodinu Milana Lučanského chceme ubezpečiť, že využijeme všetky nástroje, ktoré máme v rukách, aby táto smutná udalosť bola nezávisle a objektívne vyšetrená. Nenecháme to tak!" odkazujú Tomáš a Šutaj-Eštok.

 

Šokujúci status Martiny Lučanskej: "Milan mal krk bez šrámov po údajnom obesení"
Martina Lučanská uverejnila podvečer na facebookovom profile manžela šokujúci status. Na smrteľnej posteli manžela nemohla odkryť. Zakázali jej to ozbrojenci. "Jediné, čo som videla, bola jeho hlava a krk. Ten bol mimochodom úplne čistý bez šrámov... Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Michal Filek