Smoliar Trump či vdovec Travolta: Kto mal naozaj zlý rok 2020?
03 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Niektoré svetové osobnosti nebudú na uplynulých 12 mesiacov spomínať v dobrom, skôr by na rok 2020 najradšej zabudli, píše portál Blesk.


Donald Trump: Prišiel o Biely dom!

Donald Trump (74) celý rok udivoval trápnymi výrokmi a akciami. Niet tak divu, že do prezidentských volieb nešiel ako favorit a s Joeom Bidenom (78) prehral. Z politiky ale mohol napriek tomu odísť so cťou! Stačilo uznať výsledky volieb a zablahoželať víťazovi. Namiesto toho sa zabarikádoval v Bielom dome, neuznáva volebnú porážku, míňa milióny za súdy a vyhráža sa, že Bidenovi tak nenechá po inaugurácii 20. januára Biely dom.

Navyše to vyzerá, že príde aj o svoju manželku. Melania (50) už má jeho správania až po krk a túži po rozvode. Aj kvôli tomu začala podľa magazínu Page 6 zháňať na Floride dom, zrejme už len pre seba a syna Barrona (14).

Trump zosadil Obamu z pozície Najobdivovanejší muž USA
29 | 12 | 2020 | Diana Zaťková


Johnny Depp: Odsúdený za domáce násilie

Johnny Depp (57) prehral na súde s denníkom The Sun spor o články, ktoré opisovali, ako bil svoju exmanželku Amber Heardovú (34). Tým dostal nálepku násilníka, narkomana a alkoholika. Herec síce oznámil, že bude ďalej bojovať o svoju česť, ale z miláčika Hollywoodu sa razom stal vyvrheľ, ktorý prichádza o už dojednané role.

Dostal stopku pri natáčaní ďalších dielov fantastických zvierat - ságy z dielne JK Rowlingovej. Na konci roka zverejnil na sociálnych sieťach správu, v ktorej poprial fanúšikom krásne sviatky a odkázal, že dúfa v lepšie časy. "Tento rok bol ťažký. Posielam všetkým svoju lásku a rešpekt," uviedol na Instagrame.

Johnny Depp požiadal o odklad súdu, aby mohol natáčať Fantastické zvery. Amber je však proti!
Fanúšikovia slávnej ságy o Harrym Potterovi už netrpezlivo čakajú na tretí diel pokračovania nadväzujúcej ságy s názvom Fantastické zvery a ich výskyt. Počkať si však pravdepodobne budú musieť pekne dlho, po pandémii sa totiž vyskytol ďalší problém... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Princ Harry a Meghan: Zavrhnutie rodinou a potrat

Harry (36) býval miláčikom Británie, ale obľuba sa rýchlo zvrhla na nenávisť po tom, čo sa rozhodol s manželkou Meghan (39) utiecť od kráľovských povinností do zámoria. Kráľovná sa o ich rozhodnutí potupne dozvedela z televízie. Poddaní mu nemôžu zabudnúť, že pred odchodom nechal zo štátnej kasy nákladne zrenovovať svoje sídlo. A tiež to, že z ich peňazí využívajú špičkovú britskú ochranku. Meghan tiež nedávno oznámila, že počas pobytu v USA potratila dieťa.


John Travolta: Vianoce bez manželky

Smutné Vianoce tento rok prežil aj John Travolta (66). Prvýkrát ich strávil len s deťmi Ellou (20) a Benjaminom (10), pretože mu v júli vzala rakovina milovanú manželku Kelly Preston (†57). Strávili spolu 29 rokov a museli sa vyrovnávať s veľkou tragédiou. Ich  syn Jett (†16), ktorý trpel autizmom, zomrel v roku 2009 po silnom epileptickom záchvate.

Travolta je zdrvený! Jeho manželka, hollywoodska herečka Kelly Prestonová umrela vo veku 57 rokov
Americká herečka Kelly Prestonová, ktorá sa objavila v hollywoodskych trhákoch ako Jerry Maguire alebo Dvojčatá, zomrela vo veku 57 rokov po takmer dvoch rokoch boja proti rakovine prsníka. Jej manžel John Travolta (66) oznámil túto zdrvujúcu... Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Ďalší tohtoročný smoliarovi

Hasič bez jackpotu


Mike Boyd (49) z Británie týždeň čo týždeň vsádza rovnaké čísla. Keď sa však 11. decembra na obrazovke objavili tie jeho ako výherné s jackpotom vo výške viac ako 1,5 milióna eur, neoslavoval. Bol zrovna na hasičskej misii a staviť si nestihol.

Zabitý kohútom

Filipínsky policajt zasahoval pri kohútích zápasoch. Zomrel po tom, čo ho jeden z operencov britvou pripevnenou kvôli zápasu na pazúry sekol do stehna a zasiahol mu tepnu.

Utláčaní nudisti

Nudistov pri berlínskom jazere Teufelssee tento rok obťažovali premnožené diviaky. Tie najskôr naháčom kradli jedlo, potom jednému mužovi odniesli tašku aj s notebookom, druhému zas šaty.

Erotické video Andrey Verešovej: Štátny orgán vydal jasný pokyn!
Andrea Verešová (40) a jej manžel Daniel Volopich (56) čelia následkom videa, na ktorom údajne dvaja im podobní ľudia prevádzkujú nespútane telesné zábavky. Obaja video od začiatku označujú za podvrh a chcú nájsť vinníka, píše portál eXtra. Čo... Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Timotej Dudka