Richard Raši: "Premiér Matovič to celé kryje. Alebo riadi?"
03 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"Mŕtvy väzeň v politickom procese a minister s mocou zabezpečiť beztrestnosť. Ako naozaj vyzerá mafiánsky štát?" Kladie verejnosti rečnícku otázku Richard Raši a v závere svojej výzvy žiada občanov o pomoc.


"Každým dňom pribúdajú dôkazy o tom, že generála Milana Lučanského zabil štát. Štát pod vedením premiéra Matoviča a ministrov Kolíkovej, Mikulca a Naďa." Píše vo svojom statuse na sociálnej sieti politik Richard Raši.




Reprofoto citovaného statusu Richarda Rašiho na sociálnej sieti.

"Minister Mikulec a jeho podriadení žiadali pre generála Lučanského väzobné stíhanie. Väzobné stíhanie za údajnú korupciu, ktorú mali dosvedčovať podnikateľ spojený s mafiánskou skupinou takáčovci a policajt, ktorý od nich preukázateľne úplatky bral."


"Na väzobné stíhanie boli sotva dôvody, lebo polícia podľa medializovaných informácií nerobila v prípade generála Lučanského počas jeho väzby žiadne úkony. Nerobila nič."


"Ministerka Kolíková klame a zahmlieva okolnosti smrti generála Lučanského. Trinásteho decembra sa na tlačovej konferencii dušovala, že generál Lučanský nebol vážne zranený. Vraj sa len udrel o posteľ. Generál Lučanský vážne zranený bol – jeho oko bolo mimo očnej jamky, kvôli tomu ho operovali a v nemocniciach strávil 12 dní. Potvrdili to uniknuté lekárske správy, ktorých autenticitu a teda aj pravdivosť potvrdil sám minister Naď."


"Ak Holý neukáže negatívny test, Matovič ho musí odvolať," tvrdí Raši
Bývalý minister zdravotníctva Ficovej vlády Richard Raši vyzýva premiéra Matoviča, aby odvolal vicepremiéra Štefana Holého. Urobiť tak má vtedy, ak sa nebude schopný preukázať negatívnym PCR testom z Veľkej Británie, ktorý nemal byť v čase jeho... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Michal Filek/tasr

"Áno ten minister Naď, ktorého nezaujíma, prečo a ako zomrel generál Lučanský, ale len to, ako kryť lži ministerky Kolíkovej. Vyhráža sa tým, ktorí poskytli médiám fotografie s popisom zranení. A zaručuje beztrestnosť tomu, kto ich udá. On minister vlády podriadenej parlamentu, dáva verejné sľuby ako by bol vyšetrovateľ, prokurátor i sudca. A možno spolu so svojim šéfom aj je..."


"A premiér Matovič to celé kryje. Alebo riadi?" - znie rečnícka otázka Richarda Rašiho.


"Každým dňom pribúdajú dôkazy o tom, že generála Milana Lučanského zabil štát. Ak by tomu tak nebolo, štát by dávno poskytol novinárom i širokej verejnosti, akýkoľvek dôkaz, že to tak nie je. Fotografie, videozáznamy, dokumenty. Ale štát všetko tají. Tají a odsúva zapojenie kohokoľvek nezávislého do procesu vyšetrovania. Dokonca aj pred rodinou generála Lučanského. To prebieha, aspoň by malo, už niekoľko dní, no všetko je iba v rukách Matoviča a ministrov Kolíkovej, Mikulca a Naďa."


Raši opätovne poukazuje na podozrivý nákup testov od trnavskej firmy, a nie je jediný
"Kto zarobil na Slovákoch 3,75 milióna eur?" - pýta sa Richard Raši. Nadácia Zastavme korupciu tiež poukazuje na "špecifiká" jesenného obchodu s testami. Čítať ďalej
17 | 12 | 2020 | Ivan Brožík

"Niekoľko vládnych politikov vrátane ministra Naďa sa rado sťažuje, že proti nim polícia viedla neoprávnené trestné konanie. Neviem oprávnenosť posúdiť, ale viem, že vtedy keď podľa nich fungovala v polícii „mafia“, nebol nikto z nich vzatý do väzby a nik z nich vo väzbe neumrel."


"Ale bezúhonný človek a policajt s dobrou povesťou, generál Lučanský vo väzbe zomrel a to za veľmi, veľmi podozrivých okolností, ktoré sa traja ministri tejto vlády snažia zahmlievať. Ako naozaj vyzerá mafiánsky štát?"


"P.S.: Pracujeme a snažíme sa zabezpečiť čo najviac informácií, dokladov a dôkazov, aby im to neprešlo. Kto môžete, pomôžte."


Odpoveď Naďa na trestné oznámenie Rašiho - útok na príbuzenstvo
Minister Naď reaguje na trestné oznámenie s bioodpadom džentlmensky, z klobúka zrazu vytiahol obvinenie - Raši dal biznis sesternici. Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Ivan Brožík