Larryho Kinga hospitalizovali v LA s Covidom
03 | 01 | 2021 I Diana Zaťková
Moderátor talk-show Larry King, jeden z najslávnejších moderátorov v histórii americkej televízie, bojuje s koronavírusom v nemocnici v Los Angeles. Je v stabilnom stave a podrobuje sa kyslíkovej terapii, informuje portál Russia Today.




King (87) sa údajne nachádza v izolácii, takže jeho manželka a ďalší členovia rodiny ho nesmú navštevovať. Jeho stav však nie je natoľko závažný, aby si vyžadoval použitie pľúcnej ventilácie.

King je vystavený vysokému riziku komplikácií spôsobenými vírusom nielen kvôli svojmu veku, ale aj preto, že v minulosti utrpel mozgovú príhodu, infarkt, cukrovku a rakovinu prostaty a pľúc. Údajne bojuje so svojou najnovšou chorobou už 10 dní.

Kingova dlhoročná relácia pre CNN, Larry King Live, z neho urobila jednu z najvýznamnejších osobností médií v USA.

Pornohviezda hovorí, že pri Harrisovej sexpriemysel nebude mať na ružiach ustlané
03 | 01 | 2021 | Diana Zaťková





V roku 2020 zomreli dve z Kingových dospelých detí - syn Andy v júli na infarkt a dcéra Chaia v auguste na rakovinu pľúc. „So smútkom a zlomeným srdcom otca potvrdzujem nedávnu stratu dvoch mojich detí, Andyho Kinga a Chaia Kingovej,“ uviedol v auguste. „Obaja boli dobré a láskavé duše a budú im veľmi chýbať.“

Kingova kariéra novinára a moderátora trvala viac ako 60 rokov. Na výslnie vystúpil s nočnou rozhlasovou šoui, ktorá sa začala vysielať v roku 1978. Neskôr, v roku 1985, začal 25-ročný maratón so svojou šou v CNN.

Rodák z Brooklynu získal Peabodyho cenu za rozhlasové a televízne programy, cenu Emmy a v roku 1989 ho uviedli do siene slávy Národného rozhlasu. Magazín Talkers Magazine ho v roku 2002 vyhlásil za najlepšieho moderátora televíznej talkshow všetkých čias.

Napriek pandémii sa v roku 2020 úmrtia pri nehodách lietadiel zvýšili
Napriek prudkému poklesu letov v dôsledku pandémie koronavírusu zistila holandská konzultačná spoločnosť, že počet ľudí zabitých pri nehodách veľkých komerčných lietadiel sa v roku 2020 na celom svete zvýšil na 299, informuje... Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Diana Zaťková