Zomrel sériový vrah, ktorý v USA zavraždil 93 žien
02 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Američan Samuel Little v priebehu 35 rokov chladnokrvne zavraždil 93 žien. V USA ho považujú za "najproduktívnejšieho" sériového vraha.


Samuel Little († 80) vraždil desaťročia, no polícia, ktorá ho viackrát zadržala, bola naňho dlhé roky prikrátka. Priznal sa k 93 vraždám spáchaným medzi rokmi 1970 - 2005. Jeho obeťami boli prostitútky, narkomanky či ženy bez domova, uvádza portál 1.pluska.sk.
Nakreslil portréty svojich obetí

Bývalý boxer si za obete vyberal prevažne afroamerické ženy, pretože mal pocit, že po nich nikto nebude pátrať. Ako sa ukázalo, jeho teória bola správna, spravodlivosti unikal 35 rokov. Zadržaný a odsúdený za vraždy bol až v roku 2012. Po roku za mrežami sa rozhodol rozpovedať príbehy vrážd výmenou za lepšie podmienky vo väzení. Little poskytol vyšetrovateľom mená všetkých obetí, miesta vrážd a dokázal presne opísať dôležité detaily.

Dokonca sa rozhodol nakresliť podobizne a poskytol ich polícii. Do dnešného dňa sa vďaka tomu podarilo objasniť až 50 vrážd. Po ostatných vyšetrovatelia ďalej pátrajú. Polícia dúfala, že sa jej podarí objasniť všetky prípady, kým Little zomrie. Nepodarilo sa to, pretože zomrel 30. 12. minulého roku v väzení v Texase.



Spoveď exmilenky obžalovaného vraha. Zabil jej partnera a potom s ňou mal sex
Neuveriteľná krutosť, z ktorej naskakujú zimomriavky, sprevádza obvineného Miroslava L., ktorý mal podľa obžaloby zavraždiť až troch ľudí. Jeho bývalá partnerka o niektorých jeho zvrátených činoch vypovedala na súde. Čítať ďalej
21 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Na stránke polície existuje špeciálna zložka, v ktorej si môžu ľudia prezrieť Samuelove výpovede, opisy obetí a ich portréty. FBI dokonca zriadila webovú stránku Confessions of Killer . Sú na nej videozáznamy neidentifikovaných vrážd a náčrty, ktoré sa snažia identifikovať zvyšné obete. Na stránke je vyše tridsať náčrtov spolu s podrobnosťami, ktoré poskytol Little vyšetrovateľom o každej obeti.

V jednom z videí Little opísal zabitie čiernej ženy z roku 1982 v New Orleans. „Chytil som ju za nohy a odtiahol k vode. To je jediná obeť, ktorú som zabil utopením,“ povedal Little pri natáčaní videa. „Nechal som ju hlavou stále vo vode. Polovicu tela pod vodou a stehná a nohy na brehu,“ uviedol v chladnej výpovedi.

Otrasné! Sériovému vrahovi zo Zliechova zatiaľ dokázali tri vraždy. Pribudnú aj ďalšie obete?
Údajného vraha Miroslava Lehockého posiela polícia a prokuratúra pred súd za tri vraždy. Svoje obete mal škrtiť, rozporciovať a napokon spáliť. Čítať ďalej
27 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.