Slovenské svadby v roku 2020: Ktorí prominenti si napriek pandémii povedali svoje ÁNO?
02 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Napriek pandémii koronavírusu, ktorá minulý rok zasiahla celý svet, sa našli odvážlivci, ktorí sa nenechali odradiť. Ktorí slovenskí prominenti si v roku 2020 povedali svoje ÁNO?


Samuel Tomeček (34)

Bývalému finalistovi prvej série SuperStar neodolala pôvabná Sophie. S ňou mal Samo Tomeček pred svadbou dvojročný vzťah, a tak niet divu, že ho túžili niekam posunúť. Podľa informácií Plus 7 dní však museli kvôli pandemickým opatreniam proti koronavírusu niekoľkokrát preložiť termín sobášu. Na tretí pokus sa im to už našťastie podarilo a svoje "áno" si nakoniec povedali v Považskej Bystrici pred deväťdesiatimi hosťami.



Andy Kraus (53)

Po skrachovanom šestnásťročnom manželstve na lásku nezanevrel herec, producent a scenárista Andy Kraus. Ten prezradil, že jeho druhá svadba bude aj tá posledná, s čím mu rozhodne držíme palce. Jeho vyvolenou sa stala sympatická Jana, s ktorou má dcérku Adelku. Po trojročnom vzťahu sa vzali v Zichyho paláci v Bratislave. Podľa Nového Času sa medzi hosťami nachádzali aj Andyho kolegovia zo Susedov ako Peter Marcin, Zuzana Tlučková či Marta Sládečková.

Jana Cigániková (37)

"Som šťastná, nesmierne sa teším," prezradila Cigániková pre Plus JEDEN DEŇ tesne pred termínom svadby s bývalým účastníkom Vyvolených Danielom Bittóm. Medzi hosťami nechýbali ani kolegovia zo strany SaS Richard Sulík, ktorý bol zároveň svedok, či poslanec Boris Kollár. Svojim svadobným príhovorom dojala nejedného hosťa: "Daniel. Na začiatku to malo byť nezáväzné. Chcela som len zážitok a ty si bol ideálny na také niečo. Nádherný chlap, živel, neskrotný. Proste dokonalý. Až príliš. Zamilovala som sa v podstate okamžite," prehlásila Cigániková podľa vyššie uvedeného portálu.



ŠKANDÁL: Po internete koluje druhé intímne video Andrey Verešovej! (VIDEO)
Neuveriteľné! Po prvom intímnom videu Andrey Verešovej (40), ktoré je podľa jej slov "videokoláž", sa na internete objavuje ďalšie. Tentokrát je na videu zaslanom anonymným odosielateľom redakcii Hlavný Denník údajne vidieť, ako sa modelka vyzlieka... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Timotej Dudka