Prezidentka Čaputová prežila rok 2020 v duchu lásky a romantiky
02 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Rok 2020 mnohým dal, mnohým vzal! Prezidentke Zuzane Čaputovej ani pandémia nezabránila, aby si užila šťastné chvíle s novou láskou.


Napriek tomu, že si prezidentka stráži súkromie, jej vzťah s ekologickým aktivistom Jurajom Rizmanom je verejnosti dobre známy. Začal sa údajne vlani na jar, no Zuzana Čaputová o ňom otvorene prehovorila až začiatkom leta, píše portál Pravda.






Prezidentka z času na čas dovolí nahliadnuť do svojho súkromia prostredníctvom sociálnej siete. Dôkazom je aj vyššie uvedený príspevok, na ktorom vidieť Zuzanu Čaputovú s priateľom v divadle GuNAGu. Prezidentka a aktivista vyzerajú naozaj šťastne.



Napriek pandémii sa prezidentka Čaputová snažila ostať fit. S priateľom Jurajom si zašli na dovolenku do Vysokých Tatier, kde absolvovali najmä turistické aktivity. Opäť vidieť, že je šťastná, k čomu nepochybne prispieva prítomnosť detí a priateľa. Nenechala sa odradiť, ani keď kvôli pandemickým opatreniam musela apelovať na ľudí, aby na dovolenky necestovali do zahraničia.

O tom, že napriek početným rozchodom mnohých párov uplynulý rok nadelil prezidentke novú, očividne podarenú lásku, svedčí aj predvianočný príspevok jej priateľa Juraja. Nešetril v ňom prejavmi lásky či vďaky.

„Napriek všetkým strachom o zdravie seba aj blízkych, napriek všetkým osobným i pracovným strastiam, politickým otrasom, stresom, frustráciám, aj hnevom – bol tento rok pre mňa hlavne rokom lásky, romantiky, vášne, ale aj úprimnej radosti zo vzťahu, porozumenia, vzájomnej úcty a podpory. Som tomu rád a som za to vďačný,“ napísal Juraj Rizman na sociálnej sieti.

Narcisy na pomoc onkológii „kvitnú“ tento rok v lete
Z dôvodu pandémie sa tohtoročný Deň narcisov presunul na leto. Zbierka sa uskutočňuje online alebo cez „esemesky“ v čase od 31. júla do 14. augusta. K výzve sa pripojila aj prezidentka Zuzana Čaputová. Čítať ďalej
10 | 08 | 2020 | Natália Sollárová