Martina Lučanská: Kým som mala pri manželovej posteli za chrtom komando, Mikulec sa zabával na chate!
02 | 01 | 2021 I Petra Demková

Martina Lučanská sa na sociálnej sieti vyznala zo strašnej nočnej mory, ktorú prežíva. Je zrejmé, že s manželom mali krásny a láskyplný vzťah. A to, čo napísala o ministrovi Mikulcovi, sa mu nebude čítať ľahko!


 „Nemám silu sa vyjadrovať k momentálnej situácii o smrti môjho manžela bez ktorého môj život stratil zmysel a bolesť, ktorú držím v sebe je natoľko ťažká, že len vďaka svojim deťom, ktoré sú mi v tejto chvíli najväčšou oporou dokážem ustáť toto najťažšie obdobie môjho života,“ začala svoj status Martina Lučanská.

Za smrť gen. Lučanského je zodpovedná Kolíková. "Zabili ste mi kamaráta!" hovorí Milan Žitný
Bezpečnostný analytik Milan Žitný považuje smrť exprezidenta polície Milana Lučanského za zlyhanie viacerých štátnych orgánov, od vyšetrovateľov, prokurátorov, sudcov až po Zväz väzenskej a justičnej stráže. Povedal to v rozhovore pre denník... Čítať ďalej
31 | 12 | 2020 | Gabriel Matta


Priblížila ako a kedy videla svojho manžela naposledy. „Ale, môj posledný deň s manželom 29.12.2020, deň pred jeho smrťou kedy mi "DOVOLILI" si k jeho lôžku, som ešte netušila, že to bude ten najhorší a zároveň posledný deň s nim... KÝM JA SOM MALA ZA CHRBTOM MIKULCOVE KOMANDO pri posteli môjho muža, V NEPRESTRELNYCH VESTÁCH A SO SAMOPALMI V RUKE, pán minister vnútra  Mikulec sa zabával na chate v Martine na Martinských holiach, kde je do dnešného dňa,“ šokuje.

„A tak sa pýtam sama seba to naozaj chcem tak veľa, aby niekto tak kompetentný, ako je minister vnútra Roman MIKULEC v demokratickej krajine, ktorý zabezpečuje bezpečnosť a poriadok v nej mu bolo naozaj za ťažko vyvesiť čiernu vlajku nad budovou ministerstva vnútra a vzdať mu tak úctu na počesť jeho pamiatke?“ ukončuje svoj príspevok na Facebooku Martina Lučanská.

Kaliňák: Je cynické, že nad ministerstvom a policajným prezídiom nevlaje čierna vlajka
Exminister vnútra Ficových vlád Robert Kaliňák zapálil sviečku na pamiatku generála Milana Lučanského. Facebooková stránka strany SMER zverejnila video, na ktorom kritizuje ministerstvo vnútra a policajné prezídium za to, že na svojich budovách... Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Michal Filek