ŠKANDÁL: Po internete koluje druhé intímne video Andrey Verešovej! (VIDEO)
01 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Neuveriteľné! Po prvom intímnom videu Andrey Verešovej (40), ktoré je podľa jej slov "videokoláž", sa na internete objavuje ďalšie. Tentokrát je na videu zaslanom anonymným odosielateľom redakcii Hlavný Denník údajne vidieť, ako sa modelka vyzlieka donaha! Potvrdzuje to "pravosť" toho prvého?


Prešiel iba týždeň, odkedy na internete začalo kolovať intímne video, na ktorom Verešová súloží so svojím manželom Danielom Volopichom (56), a už sa internetom šíri ďalšie.

Tentokrát to vyzerá tak, že na ňom Verešová tancuje tzv. striptíz pred svojím manželom a neznámou ženou, ktorá je na prvý pohľad taktiež minimálne od pása dole nahá. Tá istá žena pri tom, ako video nakrúcala, spomenula: "Ať to sliší Andrejka", čím zrejme naznačovala Volopichovi, aby dal hlasitosť hudby vyššie.

Na začiatku videa má mať slávna modelka oblečené tmavo-olivové šaty, ktoré však po chvíli z jej vyšportovanej postavy odhodí, a jediné, čo na nej zostane, sú topánky na vysokom opätku.

Dekorácie a nábytok v miestnosti z videa sa zhodou okolností veľmi podobajú tým z prvého uniknutého videa, ktoré spôsobilo nemalý rozruch na Slovensku i v Čechách. Avšak ani to nie je nepopierateľný dôkaz toho, že na nejakom z dvoch intímnych videí je skutočne Andrea Verešová, a názor si tak zrejme musí vytvoriť každý vlastný.

Pokazené Vianoce Verešovej: po webe sa šíri jej intímne video
Andrea Verešová (40) a Daniel Volopich (56) riešili na Vianoce naozaj nepríjemnú situáciu. Po internete koluje video, na ktorom má údajne modelka so svojím manželom súložiť, informuje portál eXtra. Čítať ďalej
25 | 12 | 2020 | Timotej Dudka