Elton John priznal Harrymu a Meghan: Toto je to najhoršie, čo som zažil!
01 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Vojvodovia zo Sussexu zverejnili svoj prvý podcast, v ktorom spoločne s hosťami ako spevák Elton John alebo tenistka Naomi Osakaová, zamýšľajú nad rokom 2020. Podcast je súčasťou širšieho projektu, na ktorom kráľovský pár spolupracuje s firmou Spotify, píše Stars24.


Mladý pár nehovorí o svojich zážitkoch z práve končiaceho roka, ale dáva slovo svojim priateľom a známym osobnostiam, ktorých obdivujú. Práve oni v podcaste prezrádzajú, čo ich rok 2020 naučil. Sir Elton John považuje rok 2020 za "najhorší, aký kedy zažil," ale dúfa, že pandémia pominie a že sa z každého stane lepší človek.

Ďalšími hosťami sú sedemnásťročná aktivistka Christina Adaneová alebo propagátor celostnej medicíny Deepak Chopra. K slovu sa dostane aj americký herec Tyler Perry alebo básnik so pseudonymom George the Poet.

Klamárka Meghan: Z tohto sa už nevylíže!
Škandalózna biografia o živote v kráľovskej rodine Finding Freedom je v obehu už od leta. Harry (36) aj Meghan (39) sa od nej verejne dištancovali s vysvetlením, že na vydanie publikácie nikdy nedali súhlas, nieto aby ju autorizovali. Lenže pravda... Čítať ďalej
24 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Jednotliví hostia svoje nahrávky posielali a všetko bolo spojené v štúdiu, bez toho, aby sa fyzicky stretli. Podľa Harryho je to jedno z ponaučení dnešnej doby. Vzťahy a prepojenia sú dôležité, aj keď sa ľudia fyzicky nestretávajú.


"Bez ohľadu na to, aké nástrahy vám život pripravil, verte nám, keď hovoríme, že láska vyhráva," odkazuje poslucháčom Meghan. Posledným rečníkom podcastu je ročný syn Harryho a Meghan Archie, ktorý poslucháčom želá "Šťastný nový rok", a to s "ľahkým americkým prízvukom," ako poznamenala BBC.

Princ Harry a jeho manželka Meghan sa tento rok rozhodli stať sa finančne nezávislými na britskej kráľovskej rodine. V decembri oznámili uzavretie dohody medzi svojím štúdiom Archewell Audio a streamovaciou službou Spotify. Už v septembri mladý pár predstavil svoju budúcu spoluprácu so streamovaciou službou Netflix. Zmluva na niekoľko rokov sľubuje dokumentárne programy, celovečerné filmy, scenáre alebo programy pre deti.

Potraty v kráľovských rodinách: O dieťa neprišla iba Meghan!
Manželka princa Harryho Meghan sa zverila, že tento rok v lete potratila. O dieťa prišli v minulosti podobným spôsobom aj ďalšie členky kráľovských rodín, informuje portál iDnes. Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Timotej Dudka