Tajný večierok Neymara so stovkami hostí: Hviezda PSG sa ocitla pod paľbou kritiky!
31 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Koronavírus si v Brazílii vyžiadal už bezmála 200 000 obetí, hviezdny futbalista PSG Neymar však riziko šírenia nákazy nerieši. Podľa správ tamojších médií vo svojom sídle od soboty organizuje päťdňovú silvestrovskú párty pre stovky hostí, informuje portál Aktuálně.


Neymarovo sídlo sa nachádza na okraji mesta Mangaratiba na pozemku s veľkosťou 10 000 metrov štvorcových. Jeho súčasťou je šesť apartmánov, pristávacia plocha pre helikoptéry, tenisový kurt, rozsiahle pivničné priestory, bazén i malé kúpele. Práve tu sa má večierok odohrávať.



28-ročný futbalista, ktorý sám už ochorenie Covid-19 prekonal, oficiálne akúkoľvek novoročnú veselicu na svojom pozemku zaprel, ale za organizovanie akcie sa podľa všetkého prihlásila miestna agentúra Fabrica.

Neymar sa vráti do Barcelony, súboj Kataláncov s PSG bude ťahákom osemfinále Ligy majstrov
Tri roky starý osemfinálový výbuch straší fanúšikov PSG dodnes. Parížania doma porazili Barcelonu 4: 0, napriek tomu však nepostúpili. Katalánci aj vďaka dvom gólom v nastavení vyhrali na Camp Nou 6: 1 a zaznamenali najväčší obrat v histórii Ligy... Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Agencia Fabrica potvrdzuje, že organizuje v regióne Costa Verde večierok a že na ňom bude približne 150 ľudí," píše sa v oficiálnom vyhlásení. "Počas udalosti sú dodržiavané všetky zdravotné predpisy a máme všetky povolenia," tvrdí agentúra.

Podľa brazílskych novinárov, ktorí odhadujú počet klientov skôr na 500 ako 150, utajenú akciu v Neymarovom sídle okrem vyhlásení spomínanej agentúry prezrádza aj neobvyklý záujem o ubytovanie v Mangaratibe a takisto nezvyčajný pohyb automobilov pred sídlom futbalovej hviezdy. K vystúpeniu na Neymarovom večierku sa brazílskej CNN priznala aj jedna z vystupujúcich kapiel.

Brazília pritom patrí ku krajinám, ktoré koronavírus postihol najtvrdšie. Covidu-19 tu podľahlo už vyše 191 tisíc ľudí, čo je po USA druhý najhorší výsledok na svete. Tamojšie úrady preto zrušili aj tradičné oslavy príchodu nového roka na pláži Copacabana a zdravotní experti priznávajú, že zdravotnícky systém je na hrane svojej kapacity.

Nepríde Neymar ani Lautaro Martínez. Nemôžeme si to dovoliť, vraví prezident FC Barcelona
Napriek nevydarenému finišu v najvyššej španielskej futbalovej súťaži neuvažujú v klube FC Barcelona o žiadnej trénerskej rošáde. Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | SITA


Aj preto Neymarov večierok, ktorý sa ľahko môže stať epicentrom nákazy, veľmi rozhneval brazílskych novinárov, ktorí pre hviezdu PSG nemajú absolútne žiadne pochopenie. "Úplná nezodpovednosť," vyhlásil známy novinár Luis Augusto Simony. "Je to odporná urážka, akoby tancoval na mŕtvolách," dodal jeho kolega Juca Kfouri.

Či bude mať tento večierok pre Neymara nejaké následky, nie je jasné. Slávny futbalista každopádne patrí medzi veľkých podporovateľov brazílskeho prezidenta Jaira Bolsonara, ktorý v minulosti označil opatrenia proti šíreniu koronavírusu za prehnané.

Nedvědov útek z tribúny škodoradostne baví Talianov (VIDEO)
V Turíne bolo v utorok večer mínus šesť. Tak vtipkuje futbalové Taliansko na adresu majstrovského Juventusu. Nejde o počasie, hviezdami nabitý tím prišiel o kontumačnú výhru nad Neapolom, a zápas sa bude opakovať. V ďalšom dueli Serie A potom doma... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Timotej Dudka