"Matovič sa už krúti ako had", tvrdí Erik Tomáš
31 | 12 | 2020 I Ivan Brožík

Po dlhšom čase sa k udalostiam na Slovensku vyjadril aj bývalý "Smerák" a v súčasnosti podpredseda strany Hlas, parlamentný poslanec Erik Tomáš. Predsedovi vlády venoval svoj najnovší status na sociálnej sieti.


"Skoro mi oči vyleteli z jamiek, keď som si prečítal aktuálny Matovičov status. Vraj mu je veľmi ľúto, že Milan Lučanský zomrel, pretože ho považoval za "výraznú zmenu k lepšiemu" a mal k nemu "rešpekt". A ešte dodáva, že jeho obvinenie vraj bolo pre neho "prekvapením" - vyplýva z jeho statusu na sociálnej sieti.




Reprofoto statusu Erika Tomáša na sociálnej sieti.

"Neskutočný had je tento Matovič. V deň keď polícia išla pre Milana Lučanského na tom istom mieste napísal “zázraky na počkanie” a verejnosti adresoval výzvu “Užívajte !” Čiže nielenže opäť politicky zneužíval zásah polície, ale ešte aj bývalého policajného prezidenta verejne ponižoval." Píše Erik Tomáš a následne dodáva:


"A teraz keď generál zomrel, tak bez akejkoľvek hanby dokáže napísať ako ho mal vlastne rád. To je charakter, čo?"


"Matoviča zjavne hryzie svedomie, ale politickej zodpovednosti za túto smrť sa nezbaví. On totiž nastolil systém mediálneho zatýkania, nerešpektovania prezumpcie neviny a vynášania súdov pred právoplatným skončením trestných konaní." Pripomína poslanec NR SR Erik Tomáš.


"Ten Matovič ale dopadol! Po prezidentke mu vyslovil nedôveru už aj koaličný partner", píše Erik Tomáš
Matovič nezvláda koronakrízu. Je logické a pochopiteľné, že na to poukazujeme my ako opozícia. Ku kritikom sa však už pridala aj prezidentka a predseda SaS Richard Sulík, píše vo svojom statuse na Facebooku poslanec Erik Tomáš. Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič