Lekárska správa Lučanského usvedčuje Kolíkovú zo šírenia poloprávd. Ak je pravá, je to škandál!
31 | 12 | 2020 I Petra Demková

Politológ Ján Baránek na sociálnej sieti informoval, že mu anonym poslal email s lekárskou správou Milana Lučanského, ktorá vznikla v čase jeho prvého prevozu do nemocnice začiatkom decembra. Ak je správa pravá – a ona tak vyzerá, ministerka Kolíková má čo vysvetľovať!


V správe ktorú Baránek uverejnil, sa uvádza okrem iného, že pacient má interkonálny hematóm vpravo, s nutným chirurgickým zákrokom na oku. Lučanský mal mať poškodené oko natoľko, že sa mu vpáčilo do prínosnej dutiny. Taktiež mal krvné zrazeniny v tkanivách okolo oka a ešte aj zlomeninu očnicového oblúka! Dňa 9.12. bola vykonaná podľa správy „endoskopická dekompresia očnice“ a dokonca sa v správe píše aj, že ráno na ďalší deň sa Lučanskému pri pokuse o prevoz na kontrolné očné vyšetrenie mal pošmyknúť vozíček, na ktorom sa prevrátil a udrel si hlavu vzadu v oblasti temena. Toto všetko sa malo udiať práve v spomínanej Vojenskej nemocnici v Ružomberku na ORL oddelení.



Správu uverejnil už aj Nový čas a medzičasom stihli kontaktovať aj nemocnicu. Odpoveď prišla takáto: "ÚVN SNP Ružomberok - FN nemá oprávnenie vyjadrovať sa k zdravotnému stavu svojich pacientov," reagovala hovorkyňa nemocnice Petra Dišková. Nemocnica ale každopádne pravosť dokumentu nepoprela!

Na odpovede na tieto správy si verejnosť počká! Aké stanovisko zaujme po tomto ministerka Kolíková? Ak sú totiž informácie zo správy pravé, buď ministerka netuší, čo sa pod ňou v jej rezorte deje, alebo tajila závažné skutočnosti; a nie len to. Navrátením Lučanského naspäť do cely, kde sa mu stali také vážne poranenia, mu podpísali zodpovední úradníci ortieľ smrti.

Za smrť gen. Lučanského je zodpovedná Kolíková. "Zabili ste mi kamaráta!" hovorí Milan Žitný
Bezpečnostný analytik Milan Žitný považuje smrť exprezidenta polície Milana Lučanského za zlyhanie viacerých štátnych orgánov, od vyšetrovateľov, prokurátorov, sudcov až po Zväz väzenskej a justičnej stráže. Povedal to v rozhovore pre denník... Čítať ďalej
31 | 12 | 2020 | Gabriel Matta