Horoskop na rok 2021: Čo vás čaká podľa uznávaného astrológa?
31 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Tento rok nám dal všetkým dosť zabrať a mnohí z nás už s nádejou nahliadajú do toho ďalšieho. Ste zvedaví, čo vás čaká? Horoskop pre každé znamenie pripravil Raven Argoni pre portál Ženy. Nájdite si to svoje a zistite, čo čaká práve vás!


Baran

Ambiciózny, dynamický, to je Baran. Zo všetkého najradšej si stanoví cieľ a ide za ním, inak stráca zmysel života. Dokáže byť ale aj pekne netrpezlivý. Čo nachystal rok 2021 pre Baranov?

Baran sa nedávno zbavil vplyvu Čierne luny, čo je pre neho skvelá správa. Počas prvej polovice roka Baranov  nečaká žiadny dramatický zvrat ani v práci, ani v oblasti financií. Čosi sa bude diať vo vašom partnerstva, tu sa ale zdá, že čo Barani zasiali, to budú v roku 2021 žať.

Horoskop na víkend: Škorpióna čaká nepríjemné dusno, Strelec bude z milostnej energie čerpať až do Vianoc
Pred nami je posledná adventná nedeľa. Už máte na Vianoce všetko nachystané? Aký na vás čaká víkend? Ako píše portál eXtra, nebudete mať žiadny priestor pre odpočinok. Je nutné dorobiť posledné veci v práci a potom doladiť všetko na vianočné... Čítať ďalej
19 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Býk

Hlavnou charakteristikou tohto znamenia je trpezlivosť, ak ich ale niekto rozzúri, málokto s nimi pohne. Býci milujú domov, pohodu a pokoj. Je to zemské znamenie a vládne mu Venuša. Čo nachystal rok 2021 pre Býkov?

Čierna luna bude tento rok ovplyvňovať aj Býkov. To sa prejaví hlavne v práci, kde bude musieť človek čeliť problémom. Býkom naopak budúci rok praje v oblasti zdravia.

Blíženci

Blíženci sú intelektuálne založenia, majú široký okruh záujmov a zaujímajú sa o druhých. Patria k vzdušným znameniam a vládne im Merkúr. Čo presne Blíženca čaká v nadchádzajúcom roku, na to sme sa opýtali astrológa Ravena Argoniho.

Pre Blížencov sa nadchádzajúci rok 2021 nesie v znamení istoty práce. Takže ak sa zmení, alebo ak o ňu dokonca prídete, nebojte sa. V tomto roku to naozaj nevadí, Blížencom sa čoskoro podarí nájsť novú.

Denný horoskop 19.08.2020
19 | 08 | 2020 | Mário Martinka


Rak

Pre Raka je jednou z najdôležitejších vecí v živote rodina a starosť o svojich blízkych. Je vodné znamenie a vládne mu Luna. Čo čaká Rakov podľa planét v roku 2021?

Rok 2021 bude pre Rakov v znamení starostlivosti o to, aby im fungovala oblasť, ktorá je pre nich najcennejšia - rodina.

Lev

Lev je ohnivé znamenie a vládne mu Slnko. Levy milujú vyčnievať z davu. Je rok 2021 tým, kedy sa im to bude dariť? Na to sme sa opýtali astrológa Ravena Argoniho.

Levy môžu očakávať, že sa nadchádzajúci rok odohrá v dobrodružnejšom duchu. Čakajú ich zaujímavé stretnutie a je možné, že sa dočkajú aj zmien v práci.

Denný horoskop 18.08.2020
18 | 08 | 2020 | Mário Martinka


Panna

Panna je zemské znamenie a vládne jej Merkúr. Je poriadkumilovná, to sa ale zďaleka netýka len upratovania a zveľaďovanie domova. Nemá napríklad rada nevyjasnené vzťahy, nevydiskutované veci alebo nedokončenú prácu. Čo prinesie Pannám rok 2021?

Panna podľa Ravena budí zdanie nevinnosti, ale nikto nevie, čo sa za ňou skrýva. Minulý rok pre ňu prebiehal v pokoji, rok 2021 sa pre Panny ponesie predovšetkým v znamení vyriešeného partnerstva. Prinesie tiež rozhodnutia v oblasti, v ktorej Panny dlho váhali.

Váhy

Váhy milujú harmóniu a všade ju hľadajú. Sú vzdušné znamenie a vládne im Venuša. Čaká ich harmónia aj v roku 2021?

Rok 2021 sa pre Váhy ponesie opäť v znamení rodiny a vzťahov. A v tejto oblasti ich čaká priaznivá konštelácia. Ak váš vzťah funguje, máte šancu ho posilniť. Ak čakáte na lásku, Váhy, máte veľkú šancu, že konečne príde. Váhy väčšinou veľmi dobre vedia, čo chcú, len občas váhajú, či do toho majú ísť.

Denný horoskop 17.08.2020
17 | 08 | 2020 | Mário Martinka


Škorpión

Škorpióni sú pracovití a chcú byť úspešní. Patria k vodným znamením a vládne im Pluto. Budú žať úspechy aj v roku 2021?

Škorpión je podľa Ravena Argoniho veľmi prierazné znamenie. A v roku 2021 by sa dal nazvať dieťaťom šťasteny! Škorpiónom sa bude dariť naozaj vo všetkom.

Strelec

Strelci sú ohnivé znamenie a vládne mu Jupiter. Sú tu preto, aby objavovali svet. Radi cestujú a spoznávajú nových ľudí aj krajiny. Po celý život hľadajú filozofiu, ktorá by ich oslovila. Sú tiež zvedaví a sú radi, keď majú prehľad. Vládne im Jupiter a ich elementom je oheň. Čo im prinesie rok 2021?

Raven Argoni odporúča Strelcom dať si pozor na zdravie. Ale keďže ste Strelci, silné znamenie, nemusíte sa ničoho báť!

Denný horoskop 16.08.2020
16 | 08 | 2020 | Mário Martinka


Kozorožec

Kozorožec má rád plány a poriadok, takže aj keď je veľmi ambiciózny, väčšinou vďaka tomu dokáže svoje ciele dosiahnuť. Je zemské znamenie a vládne mu Saturn. To je prísna planéta, ktorá je učiteľom a strážcom.

Kozorožci vedia vždy prekvapiť. V uplynulom roku sa stretávali s komplikáciami, tie budú ešte trochu ovplyvňovať začiatok budúceho roka. Ale vždy budú mať Kozorožci šancu vybrať si správne.

Vodnár

Čím lepšie fungujú Vodnárom vzťahy s okolím, tým sú spokojnejší. Vodnár má síce blízko k vode, je to ale vzdušné znamenie a vládne mu Urán. Sú optimistickí a priateľskí. Budú mať Vodnári dôvod k optimizmu aj v roku 2021?

Vodnári patrí ku znameniam, ktoré sú náročné k sebe i svojmu okoliu. Vodnárom nasledujúci rok praje, budú mať všetkého dostatok. Napriek tomu sa ale objaví drobný dôvod k nespokojnosti.

Denný horoskop 13.08.2020
13 | 08 | 2020 | Mário Martinka


Ryby

Väčšina Rýb má dva svety a dve reality. Jednu, ktorú žijú, a jednu vysnívanú. Každá Ryba tak trochu túži po tom, čo nemá. Ryby majú taktiež zakódovanú potrebu starať sa o iných, preto ich tak často nájdeme v zdravotníctve, ezoterike či poradenstve. Sú vodné znamenie a vládne im Neptún. Čaká ich v roku 2021 vytúžený pokoj, radosť a úspech?

Ryby sú podľa Ravena Argoniho nenápadné a tiché znamenia, ale tichá voda brehy myje! Ryby ovplyvňuje Neptún, planéta inšpirácie a kreativity. Ryby sa teda môžu smelo pustiť do svojich plánov.

Čo prezrádza na Matoviča horoskop? Je cynicky, lakomý, a tie ďalšie hrôzy si už radšej prečítajte sami
Mnohí z nás veria na spájanie čísiel a hviezd, preto často sledujú svoje horoskopy. Chcú vedieť, čo ich v daný deň, mesiac alebo rok čaká, či akí ako človek sú. Sleduje ho aj premiér Matovič? Ak nie, toto by si mal určite prečítať, a zrejme ho to... Čítať ďalej
30 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.