Erotický horoskop na Silvestra: Blíženci budú chcieť volať svojím ex, Strelci zamieria na všetko
31 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Oslavy príchodu nového roka sú väčšinou dosť divoké. Bojíte sa, že vám oslavy skazí koronavírus a vládne reštrikcie? Doma s partnerom či partnermi môžete zažiť plno zábavy. Pozrite si predpoveď na silvestrovskú noc pre jednotlivé znamenia podľa portálu eXtra.


Kozorožec

Máte tendencie flirtovať s každým. Možno sa nestretnete s pochopením vášho okolia, ale na to sa môžete vykašľať. Väčšina ľudí vám len závidí váš elán. Na Silvestra ani na Nový rok toho veľa nenaspíte. Ale ak tým neutrpí vaše svedomie, tak spánkový deficit je to najmenšie, čoho by ste sa mali obávať.

Vodnár

Z Vodnárov srší novo nadobudnuté sebavedomie! Sú ako neriadená strela, ktorá túžia po nebezpečnom dobrodružstve. Na Silvestra to dôjde tak ďaleko, že sa nebudete brániť sexuálnemu dobrodružstvu s viacerými ľuďmi. Len pozor, nech si svoj časový rozvrh naplánujete správne, aby nedošlo k nejakému trapasu!

Veľká predpoveď na rok 2021 podľa veštca Aujula, ktorý predpovedal príchod pandémie
Už v roku 2018 hovoril veštec Nicolas Aujula (35) o tom, že v blízkej dobe zasiahne svet pandémia novej choroby. Predpovedal aj to, že Donald Trump sa nestane víťazom amerických prezidentských volieb. Teraz prehovoril o tom, čo nás podľa neho čaká... Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Ryby

Máte tendencie ochraňovať tých, ktorí sa obetujú pre ostatných. Túžite im pre zmenu splniť ich priania. Dajte si pozor, aby to na silvestrovskej oslave niekto škaredo nevyužil. Nemusí mať totiž rovnako čisté úmysly ako vy. Môže sa tak stať, že kvôli svojej naivite skončíte ako novoročná náplasť.

Baran

Žijete si pomerne divokým životom. Partnerov momentálne síce radi striedate, ale kvôli tomu vás na silvestrovskej noci čaká skôr to, že tak trochu vyhoríte. Večierky vám dajú zabrať a vy tak budete mať chuť sa večer túliť jedine k svojej chladničke.

Býk

Konečne sa zbavíte toho, kto vás v minulosti neuspokojil. Pocítite veľkú úľavu a vďaka tomu aj novú vlnu energie. Tá vám pričaruje nového partnera, ktorý bude pôsobiť o niečo schopnejšie. Vo vzduchu je nielen silvestrovské dobrodružstvo, ale aj nová láska.

Veštica Vanga predpovedala na rok 2021 občiansku vojnu v USA
16 | 12 | 2020 | sefredaktor


Blíženci

Ste trochu precitlivení a lipnete na minulosti. Zadržte svoju túžbu na Silvestra volať bývalej/ bývalému. Aj keď nechcete byť sami, toto nemáte potrebné. Ak ste tak zúfalí, že sa v slabej chvíľke snažíte uchýliť k takému zločinu, radšej sa zamknite doma a priviažte k posteli, kým vás hormóny neprestanú ovládať.

Rak

Na Silvestra zažijete skvelý sex! Nemáte žiadny problém s intimitou, takže vám vo veselých radovánkach nebude nič brániť. Je len na vás, či zostane len pri silvestrovskej noci, alebo či zvolíte niekoho, kto s vami zostane ako na Nový rok, tak po celý rok. Sexuálny partner to bude zdatný.

Lev

Ste pripravení na čokoľvek. Na silvestrovskom domácom večierku je vám súdený niekto s veľmi dobrou fyzičkou. Či už je to váš partner z fitka, alebo namakaný kolega, svaly vyvolajú sexuálne napätie, ktoré môžete rozkrojiť jedine vy. Dokonca sa môžete v perinách nechať krájať i po niekoľko ďalších dní.

Baba Vanga opäť desí aj teší! Bidenova mŕtvica a koniec rakoviny
Rok 2021 bude Európa podľa legendárnej veštkyne čeliť vedľkej ekonomickej kríze aj útokom moslimských extrémistov, ktorí dokonca nasadia údajne aj chemické zbrane. Čo sa týka zdravia, problémy má mať nový americký prezident a my ostatní vraj... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Panna

Niekoho máte na muške už nejaký čas. A kedy vašim pletkám dopriať vyvrcholenie, keď na Silvestra? Sexuálne napätie bude také silné, že aj keby ste nechceli, tak sa mu poddáte. Možno že to nebude úplne najrozumnejšie, ak si od toho sľubujete vzťah do budúcna, ale čo už. Žijeme len raz, nie?

Váhy

V poslednej dobe žiarite šťastím. To k vám privábi osobu rovnako pozitívnu ako ste vy sami. Pred vzájomným iskrením nebude úniku a nevyzerá to iba na žeravú silvestrovskú noc, ale aj trocha romantiky, ktorá by sa vás mohla držať po dlhšiu dobu.

"Keď vrah ustúpi, svet sa zmení," prorokovala Vanga
Svet sa mení. Aký bude, ak ustúpi neznámy koronavírus a ľudstvo sa vráti do normálu? Už nikdy nebude taký, ako pred tým, ale väčšina ľudí sa aj tak stará iba o seba. Kedy táto hrozná choroba ustúpi? Odpoveď na túto otázku mala aj bulharská... Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Imrich Kovačič


Škorpión

Škorpióni a bohužiaľ aj škorpiónky nám za poslednú dobu trochu vyschli. V posteli vám to trochu neklape, a tak by ste sa nad sebou mali zamyslieť. Ak nepriznáte svoju chybu, budete na Silvestra miesto žeravých orgií doma sami.

Srtelec

Strelci budú na Silvestra trochu vytočení! Nahromadí sa vo vás zlosť za dlhšie obdobie. Neustále ste niekomu ustupovali a teraz nastal čas odplaty. Zlosť sa premení v zúrivú vášeň, ktorú vypustíte na kohokoľvek, kto vám príde pod ruku. Vy si pekne uľavíte a použitému náprotivku možno splníte tajný sen.

Horoskop na rok 2021: Čo vás čaká podľa uznávaného astrológa?
Tento rok nám dal všetkým dosť zabrať a mnohí z nás už s nádejou nahliadajú do toho ďalšieho. Ste zvedaví, čo vás čaká? Horoskop pre každé znamenie pripravil Raven Argoni pre portál Ženy. Nájdite si to svoje a zistite, čo čaká práve... Čítať ďalej
31 | 12 | 2020 | Timotej Dudka