Andrej Danko - ministerka spravodlivosti nie je ministerkou inkvizície, musí okamžite odstúpiť
30 | 12 | 2020 I Ivan Brožík

Slovenská národná strana a jej predseda Andrej Danko žiadajú ministerku spravodlivosti, aby neodkladne podala demisiu.



Slovenská národná strana vyzýva ministerku Kolíkovú, aby okamžite podala demisiu. Píše to vo svojom statuse na sociálnej sieti Andrej Danko.





Reprofoto statusu Andreja Danka na sociálnej sieti.




"Neexistuje, aby po tak závažných udalostiach súvisiacich s vysokým štátnym funkcionárom zaujala iný postoj, ako aby ministerka spravodlivosti okamžite odišla zo svojho postu." konštatuje autor statusu, Andrej Danko.


"Prvýkrát ministerka Kolíková hrubo pochybila, keď presvedčovala členov Súdnej rady pri svojom nástupe, aby odišli zo svojej funkcie, lebo vraj nemajú dôveru vlády, hoc boli volení parlamentom. Ministerka Kolíková opakovane a rada hovorí o politickej zodpovednosti, dnes ju môže ukázať." pripomína jej predseda SNS to, čo už skôr vyhlásila.


"Často zabúda vo svojej funkcii, že nie je ministerkou inkvizície. Ak sa opakovane stane bývalému prezidentovi policajného zboru, že za nejasných okolností dôjde k ohrozeniu jeho života, musí odísť šéfka rezortu, či sa jej to páči alebo nie."



Slovenská národná strana ďalej vo vyhlásení píše: "Súčasne žiadame dôsledné vyšetrenie skutku a vyjadrujeme podporu rodine Milana Lučanského. Cynizmus a inkvizícia sa v tejto spoločnosti musia zastaviť, inak sú ohrozené základy fungovania Slovenskej republiky. Každý občan Slovenska musí mať právo na dôstojnosť a zachovanie základných ľudských ako aj občianskych práv."


Danko radí Naďovi: „Nezabúdajte, kto seje vietor, jedného dňa zožne búrku!“
Opätovným zvolením do predsedníckej funkcie v SNS akoby Andrej Danko ožil a nevynechá žiadnu príležitosť aby si do niekoho z vládnej koalície rypol. A je mu jedno, kto to je, a tak mu teraz „padol do oka“ minister obrany Jaroslav... Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.