Tak, aby vás nikto nepočul, alebo: Užite si s partnerom tichý sex
29 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Vianočné sviatky, ale aj iné druhy osláv sú časom, kedy sa pod jednou strechou stretáva nezvyčajne vysoký počet ľudí. Ak sa domnievate, že prítomnosť potomkov či vzdialených príbuzných naruší váš sexuálny život, potom sa nemusíte ničoho obávať, píše portál Novinky.cz.


Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že tenké steny sú zabijakom romantického vzťahu. Niet divu, veď málokto sa chce oddávať romantickým hrám s vedomím, že vo vedľajšej izbe je počuť každé vzdychnutie.

Dobrou správou však je, že existuje spôsob, ako si kvalitný sex dopriať aj na návšteve, prípadne počas dní, kedy ste hostiteľkou. Zoznámte sa s tzv. tichým sexom, ktorého čaru prepadol už nejeden pár.

Naďa Urbánková (81) o kariére cez posteľ: Kto a kde chcel po nej sex?
Ako jedna z mála vo vtedajšej dobe neurobila speváčka Naďa Urbánková (81) kariéru cez posteľ. V 70. rokoch minulého storočia sa nebála povedať "nie" ani riaditeľovi Pragokoncertu Františkovi Hrabalovi († 72), píše portál Aha!. Čítať ďalej
27 | 12 | 2020 | Timotej Dudka

Tichý sex ako hra


Všetci vieme, že milovanie je hotovou symfóniou rôznorodých zvukov. Aj keď by sa mohlo zdať, že tichý sex je nudný alebo dokonca otravný, opak je pravdou. Všetko je totiž o vašom osobnom nastavení a vnímaní celej situácie. "Pri tichom sexe sa s partnerom stávate sprisahancami, čo je samo o sebe vzrušujúce," hovorí klinická sexuologička Sunny Rodgersová.

Začnite teda s partnerom hrať hru, ktorej cieľom bude udržať vášeň na uzde a nevydať zo seba ani hlásku. "S touto stratégiou sa zo sexu stane intímna a sexy záležitosť," dodáva sexuologička pre Health.

Odborníčka na vzťahy Kait Scalisiová odporúča, aby ste počas tichého sexu nechali rozsvietené svetlá. Vďaka tomu budete mať vizuálnu spätnú väzbu, ktorá nahradí tú zvukovú.

Chcete mať sex v manželstve častejšie? Vytvorte si z milovania racionálny zvyk
Sexuálny život je pre človeka veľmi dôležitý nielen po mentálnej, ale aj zdravotnej stránke. Ako a prečo sa zmení po uzavretí manželstva? Čítať ďalej
27 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Dýchajte nosom

Ak chcete byť s partnerom potichu ako myšky, potom nezabudnite dýchať nosom. Tento spôsob dýchania navyše umocňuje sexuálny zážitok, čo najviac ocenia dámy.

"Dýchanie nosom mení spôsob, akým sa vaša bránica zapája do sexuálneho potešenia. V nadväznosti na to sa tiež mení zážitok, ktorý cítite počas orgazmu," vysvetľuje Scalisiová. Treba podotknúť, že spomínaný zážitok je intenzívnejší a intímnejší.

Zainvestujte do novej matrace

Vŕzgajúca posteľ mnohokrát prezradí viac, než by človek chcel. Preto nie je od veci, keď na túto problematiku vyzrejete a zaobstaráte si kvalitný matrac. "Ak môžete, investujte do matraca bez pružín, ktorá nebude toľko vŕzgať," odporúča Scalisiová.

Telo ako Adonis: Najsexi Slovákom sa stal športovec z Myjavy
Najpríťažlivejším mužom Slovenskej republiky sa pred nedávnom stal mladý športovec z Myjavy. Dvadsaťsedemročný Marek Jastráb vyštudoval Fakultu telesnej výchovy a športu. V Myjave pôsobí ako fitnes tréner a aktívne sa venuje aj... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Prípadne môžete zaimprovizovať a z hromady vankúšov si na zemi pripraviť svoje osobné hniezdočko lásky. Páry, ktoré chcú zostať na posteli, by mali zvoliť strategickú polohu. V každom prípade sa vyhnite milovaniu v tesnej blízkosti čela postele, ktoré by mohlo jemne narážať na stenu.

Spoločná kúpeľ


Spálňa rozhodne nie je jediné miesto v dome, ktoré je vhodné pre intímne chvíle. "Nájdite oblasť vášho domu, ktorá je vzdialená miestnostiam, kde spia deti alebo hostia," radí odborníčka na vzťahy Kait Scalisiová.

Ďalšou možnosťou je, že k sexuálnym hrám využijete sprchový kút. "Prúd vody poskytuje tlmené pozadie pre jemné stonanie," hovorí Rodgersová. Ak teda hľadáte miesto, kde aspoň čiastočne nemusíte byť ticho, potom rozhodne stavte na kúpeľňu.


Doprajte si spomalené sexuálne pohyby

Hovoril niekto, že slastný orgazmus prichádza iba po intenzívnom a rýchlom sexe? Naopak, skúste sa pre tentokrát oddať pomalším sexuálnym pohybom, ktoré prehlbujú intimitu a vedú k dlhému, a veľakrát aj nečakanému orgazmu. Vyskúšajte napríklad sexuálnu pozíciu lyžice, prípadne polohu lotosového kvetu. Sklamaní nebudete ani z klasickej polohy 69 alebo misionára.

Ako sa vysporiadať s toxickými členmi rodiny?
Keď sa povie toxický vzťah, je pravdepodobné, že nepôjde o nič pozitívne. Toxické môžu byť nielen vzťahy milostné, ale aj tie rodinné, píše portál Novinky.cz. Ako rozpoznať toxického člena rodiny, a ako sa s jeho správaním... Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Timotej Dudka