Meky Žbirka vysolil majland, aby zachránil syna uväzneného v Anglicku!
29 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Ako z akčného filmu! Legendárny Meky Žbirka (68) musel riešiť závažný problém, aby mohol pokojne prežiť Vianoce so svojím synom. Pre Davida (26), ktorý sa nemohol pohnúť z Anglicka, bol nútený poslať súkromné lietadlo, za ktoré siahol hlboko do vrecka!


Pandémia koronavírusu komplikuje život mnohým ľuďom a celebrity nie sú žiadnou výnimkou. To pocítil na vlastnej koži hudobník Miro Žbirka, ktorý musel riešiť nepríjemnú situáciu, aby si mohol užiť vianočné chvíle so svojím synom Davidom Žbirkom, ktorý zostal trčať v Anglicku. Dôvod? Nová mutácia COVID-19 pochádzajúca práve z tejto krajiny! Európa kvôli nej totiž nechce pustiť do svojich krajín nikoho z Británie.

Miro Žbirka by sa fanúšikom najradšej celý rozdal
Legendárny spevák Miro Žbirka (67) má práce až nad hlavu. Po uvedení dokumentu Meky, ktorý teraz robí radosť ľuďom v kinách po celom Česku a Slovensku, vydal nové CD The Best of Miro Žbirka, a aby toho nebolo málo, tak ešte aj knihu piesní s názvom... Čítať ďalej
28 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Meky však prišiel s riešením, ktoré ho síce stálo riadny balík, ale Vianoce tak mohol prežiť po boku celej rodiny vrátane Davida. Na pomoc mu "pribehla" letecká spoločnosť, ktorá prevádzkuje aj súkromné lety, čo spevák bez váhania využil. Pre syna tak poslal lietadlo, ktoré ho doviezlo z Anglicka, kde žije, za svojím otcom do Prahy. Tento záchranný manéver ho stál podľa informácií Nového Času zhruba až 10 tisíc eur!

Za prítomnosť syna pri štedrovečernom stole mu to však isto stálo. „Na poslednú chvíľu sa podarilo dopraviť syna domov a Vianoce sa môžu začať,“ nešetril nadšením podľa vyššie uvedeného portálu.

Paľo Habera zneistil fanúšikov: Definitívny koniec s hudbou?
Paľo Habera má momentálne veľa času na odpočinok, pretože opatrenia proti šíreniu koronavírusu mu znemožňujú vystupovanie, píše portál Stars24. Začal snáď hudobník uvažovať o zmene povolania? Čítať ďalej
29 | 12 | 2020 | Timotej Dudka