Harabin: "Referendum nie je potrebné, položiť vládu môžu kedykoľvek"
29 | 12 | 2020 I Ivan Brožík

Páni v opozícii, stačí, aby ste sa vzdali svojich mandátov a aby nenastúpil na ne žiaden váš stranícky náhradník - je to naozaj len vo vašich rukách.


Štefan Harabin na sociálnej sieti začínal svoj "slávny" príhovor okrem iného aj slovami: "Dnes už málokto pochybuje o tom, že Covid - 19 je megapodvod. S hysterickým mediálnym doprovodom." Tentoraz, o šesť týždňov neskôr, odkrýva na známej sociálnej sieti ďalší podľa neho podvod.

Reprofoto najnovšieho statusu Štefana Harabina na sociálnej sieti.


"Fico, Kotleba, Pellegrini a Taraba už v prvej polovici novembra 2020 mohli bez najmenších pochybnosti ústavnoprávne úplne ľahko skoncovať s ultraliberálnym fašistom Matovičom a jeho podpindosnickým (bezcharekterným prisluhovačom - pozn. red. HD) mopslíkom Mikasom." Píše, vlastne, oznamuje a tvrdí súčasne Štefan Harabin, naozaj zdatný znalec práva.

"Neurobili tak. Pýtame sa spoločne. Prečo? Odpoveď žiaľ doteraz neposkytli." Odpovedá si bývalý sudca sám sebe.

"Teraz farizejsky vyplakávajú nad rozkladom našej vlasti, štátu slovenských občanov a likvidáciou ich Ústavy. Pokiaľ by bol ich plač úprimný, aj teraz ešte vždy stačí, keď opustia posty opozičných impotentných krikľúňov a odovzdajú poslanecké mandáty." vysvetľuje Štefan Harabin.

A vzápätí ešte dodáva - "samozrejme to je možné očakávať iba za situácie, že nemajú spoločne s Matovičom rovnaké centrum riadenia. Lebo spoločné centrum to určite nedovolí."

Zopakujme si ešte zopár Harabinových myšlienok z novembra 2020. "Netreba zabúdať, že pred prvým podvodným testovaním neuveriteľne Fico, Pellegrini, ale i Kotleba hodnotili Matovičov postup ako dobrý krok a ako politicky správne rozhodnutie. Teda, podporovali ho v covidpodvode na úkor zdravých občanov a našej ekonomiky.  Môžeme opomenúť fakt, že doteraz pre občanov neurobili nič a iba dobrovoľne a zákerne asistovali Matovičovej likvidácii právneho štátu a nevypracovali ani len právnu obranu pred jeho vydieraním?"

Harabin má informácie, že on je tým trestne stíhaným politikom z protestov, o ktorom hovoril policajný prezident.
Štefan Harabin na Facebooku tvrdí, že policajný prezident sa svojimi vyjadreniami na tlačovke usvedčil zo spáchania trestných činov zneužitia právomoci verejného činiteľa a nátlaku. „Slovenský Himlero – Goebbels Kovařik na doposiaľ neznámom mieste,... Čítať ďalej
16 | 12 | 2020 | Petra Demková