Tragická nehoda na D1: Žena mala kričať o pomoc, horela v aute zaživa!
28 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Hasiči z Prešova aktuálne zasahujú pri tragickej nehode na diaľnici D1 na zjazde do mesta v smere od Popradu. Dve osoby sú zranené, jedna neprežila.


Na konci diaľnice D1 pred Prešovom v smere z Levoče havarovalo osobné auto, úsek je v úseku Chminianska Nová Ves smer Prešov neprejazdný. Osobné vozidlo tam naraziť do zvodidiel, informuje portál 1.pluska.sk.
Kamionista odišiel od dymiaceho auta a nechal v ňom zranenú ženu

Zo statusu svedka tragickej nehoda až mrazí. Zdroj: facebook.com

„Ide o nehodu osobného motorového vozidla s následným požiarom, dvaja účastníci sú zranení a tretia osoba, ktorá ostala vo vozidle, neprežila, uviedol pre TASR operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Jeden z údajných svedkov celej tragédie, Peter Mihaľo, sa ozval pod príspevkom polície na facebooku: „Do smrti nezabudnem na krik tej ženy, čo tam horela. Hlavne dúfam, že nájdu toho kamionistu, čo išiel za ňou, na chvíľu zastal a potom kľudne išiel okolo auta po troškách ďalej. Z auta sa už dymilo, v kamiónoch predsa majú hasičáky,“ opísal situáciu.


Zúfalej žene sa síce snažili ľudia pomôcť a zháňali čo najviac hasičských prístrojov aby auto dokázali uhasiť. Žiaľ, márne. Nanešťastie, kým prišli hasiči, auto už bolo údajne celé pohltené v plameňoch. Na mieste je aktuálne desať hasičov s tromi kusmi techniky. Obchádzka je po starej ceste 1/18. Diaľnica D1 v smere Prešov – Chminianska Nová Ves je prejazdná bez obmedzenia, dodáva v závere portál 1.pluska.sk.

Tragédia na D1: V aute po hromadnej havárii zhoreli matka s dieťaťom
Diaľnica D1 pri Brne sa dnes dopoludnia stala dejiskom hromadnej havárie áut, po ktorej je bilancia desivá - traja mŕtvi z toho jedno dieťa. O nehode informuje webový portál blesk.cz. Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.