Ruského hokejistu podviedla banka. Radulov prišiel o 1,5 miliardy rubľov
28 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Alexander Radulov (34) prišiel o veľkú časť svojich úspor. Jeho právnik Sergej Taškov potvrdil, že ruského hokejistu podviedla banka o úspory vo výške 1,5 miliardy rubľov (zhruba 16,5 milióna eur).


Nemenovaná banka nepodviedla iba Radulova. Obeťami podvodu sú aj iní športovci. Útočník Dallasu bude podľa svojho právnika celú situáciu komentovať v najbližšej dobe. "Saša je v Rusku v karanténe, začíname sa venovať všetkým dokumentom. Pochopili sme, že ide o banálny podvod. On ako prvý športovec tento problém oznámil, ostatní ho budú nasledovať. Ale máme najväčšiu stratu, Radulov investoval asi 1,5 miliardy rubľov," potvrdil Taškov podľa portálu Tvnoviny.sk.

Ten uviedol, že Radulov posielal peniaze do ruskej banky od roku 2015. Po zistení podvodu údajne banke odňali licenciu, ale Radulova finančná správa ho oklamala, že peniaze sú stále k dispozícii, čím ho presvedčila, aby tento podvod nenahlásil na polícii.

Kovaľčuka láka do Ruska jeho bývalý tréner
Ruský útočník Iľja Kovaľčuk nedostal ponuku na pokračovanie kariéry v NHL a preto sa zrejme vráti do svojej vlasti. Do tímu ho láka tréner Bob Hartley, pod ktorým hral niekoľko rokov v Atlante, informuje portál Nova. Čítať ďalej
22 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Podľa Taškovych slov sa banka začala chovať "agresívne" a kontaktovala Radulovových manažérov v NHL, aby jej poskytli informácie o hokejistovych daniach v Spojených štátoch, čo im prišlo podozrivé, pretože v USA sa nemožno vyhnúť daniam.

"Manažéri sa smiali. Hovorili si, či sa v banke zbláznili. Rozhodli sme sa preto celú vec vyšetriť," uviedol Taškov novinárom.

McGregor nekončí, naopak! Vracia sa do klietky a vyzve dávneho rivala
Írsky bojovník Connor McGregor sa po roku vracia do UFC. Slávnostne to oznámil prezident súťaže Dana White. Plánuje v januári udalosť nazvanú Fight Island. Hostiť ju bude Abú Zabí, informuje portál Aktuálně. Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Timotej Dudka