Ďurianová po koronavíruse: Rada sa fotí s mužmi svojho života
27 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Pandémia koronavírusu je v dnešnej dobe témou číslo jedna a pôvabná Mariana Ďurianová (43) je dôkazom toho, že si Covid-19 jednoducho nevyberá! Na sociálnych sieťach sa rada fotí s mužmi zo svojho okolia a je potrebné podotknúť, že na oko nestarnúca moderátorka medzi nimi žiari!


Marianna Ďurianová nedávno na Instagrame prezradila, že aj ona sa "potrápila s koronavírusom". Z jej popisku pod oslnivou fotografiou je cítiť, že nemala zrovna ľahký priebeh. "Konečne slnko. Po náročnom týždni s Covidom," napísala z karantény na spomínanej sociálnej sieti.



Na nej má fotografie, ktoré nasvedčujú tomu, že má minimálne menšiu záľubu fotiť sa s mužmi z jej okolia. Nenájde sa snáď jediná fotografia, či je na nej sama alebo má spoločnosť, na ktorej by moderátorka s večne mladistvým vzhľadom nedokázala vyčariť úsmev na tvári nejednému priaznivcovi.









Dara Rolins pod paľbou kvôli nahote
Mnohé ženy by za jej postavu vraždili. Dara Rolins (48) už niekoľko rokov tvrdo maká na svojej postave a tak je pochopiteľné, že sa svojim telom rada pochváli aj na sociálnych sieťach. To niekedy môže vzbudiť aj negatívne reakcie, píše portál... Čítať ďalej
26 | 12 | 2020 | Timotej Dudka