Manželka Vila Rozborila zaželala pekné Vianoce. Nedopatrením však takmer ukázala aj niečo viac! (FOTO)
27 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Manželka obľúbeného moderátora relácie V siedmom nebi Vila Rozborila (53) sa rozhodla popriať ľuďom šťastné a veselé Vianoce. Dermatologička Sandra Rozborilová (51) však na fotografii na sociálnych sieťach takmer odhalila aj to, čo by iste ľutovala.


"Svet bol tento rok príliš smutný. Zachovajme si nádej, že budúci rok bude lepší, že sa svet vráti do normálnych koľají s nami poučenými, že nie sme pánmi prírody. Prajem vám pokojné sviatky zdravie a vieru. Ďakujem vám za vašu priazeň a dúfam, že moje krémy Vás pohladia nie len na pleti, ale aj na duši. S láskou. Vaša Sandra," napísala na Facebook Rozborilová, k čomu pridala aj fotografiu s červených minišatách.



Na fotografii sedí v kresle, pričom jej vďaka rozparku na šatách vidieť celé nahé stehno. Skutočne chýbalo veľmi málo, aby nedopatrením odhalila svetu i svoj nahý zadok! Našťastie (najmä pre ňu) sa tak nestalo,  a tak si môže v pokoji užívať sviatky s rodinou.

Dara Rolins pod paľbou kvôli nahote
Mnohé ženy by za jej postavu vraždili. Dara Rolins (48) už niekoľko rokov tvrdo maká na svojej postave a tak je pochopiteľné, že sa svojim telom rada pochváli aj na sociálnych sieťach. To niekedy môže vzbudiť aj negatívne reakcie, píše portál... Čítať ďalej
26 | 12 | 2020 | Timotej Dudka