Matovič na tohtoročnú štedrú večeru do smrti nezabudne
26 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Opustený a sám medzi štyrmi stenami. Tak strávil Štedrý deň v karanténe uviaznutý COVID pozitívny premiér. A aj večera bol iná než na akú bol zvyknutý.


Igor Matovič, ktorý je v domácej karanténe od 17. decembra, bol naučený na iné štedrovečerné menu než aké na neho čakalo počas tohtoročného Štedrého dňa. A ako je to u neho zvykom, pochválil sa ním aj na sociálnej sieti.
V karanténe myslí aj na všetkých starých a chorých

„NEZABUDNUTEĽNÁ,“ taká bola pre premiéra jeho tohtoročná štedrá večera. „Keď si pred dverami karantény nájdete takto prestreté ... zoberiete k sebe na izbu, zapnete videohovor ... a dáte „spoločnú“ štedrovečernú večeru s manželkou a dcérami ... tomu sa hovorí nezabudnuteľné Vianoce,“ píše Matovič vo svojom statuse. „Verím a dúfam, že zlo, ktoré nás chce zlomiť, zlomíme čím skôr našou spoločnou snahou. Vakcína je cestou, ale kým bude k dispozícii všetkým ochotným, zostáva nám najmä naša ostražitosť a ohľaduplnosť voči tým najslabším - starým a chorým ľuďom,“ dodáva z karantény premiér a na záver ďakuje. že na nich ľudia myslia a svojím postojom chránia. Nuž a na samý záver pridáva ešte jedno vysvetlenie. „Pod tou misou bola kapustnica s veľkým strukom surového cesnaku a pod tou oranžovou miskou domáca vianočka od babči,“ opísal Matovič svoje štedrovečerné menu.



Matovič si nedá pokoj ani počas vlastnej nákazy a útočí na Sulíka a Čaputovú
Premiér Igor Matovič síce oddychuje po pozitívnom koronavírusovom teste v domácej karanténe, statusy ale nevynecháva. V jednom znovu útočí nielen na Sulíka, ale opäť aj na prezidentku. Čítať ďalej
22 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.