Pokazené Vianoce Verešovej: po webe sa šíri jej intímne video
25 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Andrea Verešová (40) a Daniel Volopich (56) riešili na Vianoce naozaj nepríjemnú situáciu. Po internete koluje video, na ktorom má údajne modelka so svojím manželom súložiť, informuje portál eXtra.


Verešová na svojich sociálnych sieťach zdieľala výzvu, že ponúka 50 000 tomu, kto nájde vinníka, ktorý video zdieľal a rozšíril.

"S poľutovaním musím konštatovať, že sa objavilo video, ktoré má za cieľ poškodiť a zdiskreditovať mňa aj môjho manžela. Rozhodli sme sa preto podať trestné oznámenie a zároveň požiadať verejnosť o pomoc v hľadaní autora a šíriteľov tejto nechutnej videomontáže. Za poskytnutie informácií vedúcich k dolapeniu páchateľa ponúkame 50 000 eur," napísala Andrea Verešová na Instagram, pričom pridala aj kontakt. Manželia tak musia skutočne zúriť. Je sa snáď čomu čudovať?

V 40 rokoch nafotila najodvážnejšie fotky kariéry! Verešová ukázala v sexi kalendári takmer všetko
Andrea Verešová nafotila jednoznačne najodhalenějšie fotky svojej kariéry. V štyridsiatich rokoch je v úplne fantastickej forme, a tak sa rozhodla nafotiť kalendár, ku ktorému prakticky nepotrebovala stylistu. Oblečenie v ňom totiž takmer... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Na videu je zachytená súlož, kde je žena Verešovej síce veľmi podobná, či je to ona, však isté nie je. Andrea to kategoricky odmieta. Muž na videu taktiež vyzerá identicky s jej manželom Volopichom. Údajne však ide o veľmi podarenú videomontáž.

Krátke, zhruba trojminútové video začalo kolovať po sieťach už na Štedrý deň. Čarovné Vianoce tak mala Verešová s manželom len do doby, než na nepríjemnosť prišli. Pár sa rozhodol riešiť všetko právnou cestou a naozaj si nenechajú celú záležitosť páčiť.

Od koktajúceho barmana po hollywoodsku hviezdu: Neuveriteľná cesta Bruca Willisa
Bruce Willis patrí k najlepším akčným hercom. Je známy ako rozumný a drsný hrdina, ktorý je plný ľudskosti, ktorú nerád ukazuje. Natočil veľkú radu filmov, a nie všetky boli dobré, ale tie vydarené len na tržbách v kinách zarobili cez 2,5 miliardy... Čítať ďalej
25 | 12 | 2020 | Timotej Dudka