Dara Rolins slávi Vianoce aj so svojím ex
25 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Dara Rolins (48) skvele vychádza so svojím bývalým partnerom Matějom Homolom. Spoločne vychovávajú dcéru Lauru, ktorá sviatky oslavuje s oboma rodičmi, a to deň pred Vianocami, informuje portál Super.


"Naše "prvé" Vianoce. Tradícia, ktorú ako rodinka dodržiavame odjakživa. Vždy o deň skôr, dnes s Matejom, u nás doma. Mám veľké šťastie, že mám tak skvelú rodinu. My obe. Skvelú a veľkú na všetky smery," pochválila sa speváčka, ktorá zverejnila aj spoločnú fotku s Matějom a dcérou Laurou. Na rozosmiatej fotke to obom moc pristalo.



Ďalšie dni potom slávia Vianoce so zvyškom rodiny. Speváčka si v decembri užila preslnenú dovolenku na Zanzibare. Takže si tak trochu nadelila predčasný vianočný darček.

"Potrebujem strih a reštart. Zima je tu nekonečná a ja potrebujem stráviť nejaký čas v teple," povedala pre Super.cz speváčka, ktorá sa z exotiky vrátila plná energie. Len málokto by hádal, že tam oslávila už 48. narodeniny.

Dara Rolins oslavuje 48 rokov na Zanzibare! Kto jej robí spoločnosť?
Dva roky pred päťdesiatkou vyzerá Dara Rolins neskutočne a dalo by sa povedať, že čím ďalej, tým lepšie. Svoje 48. narodeniny poňala štýlovo, a to odletom na ostrov Zanzibar. Miestny personál jej pripravil menšiu oslavu a nechýbala ani torta,... Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka