Gesto prezidentky pre zdravotníkov - vďaka za ich prácu
24 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Koronavírus spravil zo zdravotníkov doslova rukojemníkov na ich pracovisku. Prezidentka sa preto rozhodla aspoň tým v bratislavskej Univerzitnej nemocnici spríjemniť vianočnú službu a napiekla im medovníčky.


Krásne gesto hlavy štátu, ktorým sa pochválila aj na sociálnej sieti, potešilo personál nemocnice, pretože zdravotníci sú skutočne už na pokraji svojich síl a každé takéto gesto si vážia. Svedčí o tom, spätná správa, v ktorej pani prezidentke ďakujú.
Sladké poďakovanie za starostlivosť

Zuzana Čaputová sa prejavila pred Vianocami ako pravá žena, ktorá vie, že dobrým medovníčkom nič nepokazí a aspoň takto sa zdravotníkom poďakuje za to, čo počas celého doterajšieho trvania COVID-19 robia a ešte robiť budú. „Zdravotníci a zdravotníčky celý tento rok podávali, aj v týchto chvíľach podávajú, neuveriteľné výkony. V ohrození vlastného života a zdravia zachraňujú druhých, v ťažkých podmienkach, v absolútnom preťažení,“ začína svoj status hlava štátu, podľa ktorej akékoľvek slová vďačnosti nikdy nevyvážia to, čo oni obetovali tento rok.



Vyznanie lásky, aké prezidentka Čaputová od svojho priateľa zrejme nečakala
Prezidentka Zuzana Čaputová už istý čas tvorí pár s Jurajom Rizmanom, pre ktorú bol tento muž ochotný zmeniť si aj svoj imidž. Odstrihol si cop a vybral z ucha náušnicu. A keby len to, stal sa z neho aj romantik. Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


„Dnes som sa aspoň niektorým zdravotníkom a zdravotníčkam, ktorí sa o mňa a kolegov starali počas roka a testovali nás, chcela symbolicky poďakovať za ich obetavosť. Verím, že aj taká maličkosť ako vlastnoručne napečené medovníky personálu v Univerzitnej nemocnici v Bratislave spríjemnili ich službu,“ píše na záver Zuzana Čaputová. Odpoveď na seba nenechala dlho čakať. „Ďakujeme pani prezidentka“ odpísali je z Univerzitnej nemocnice.

Zuzana Čaputová valcuje! Verejne ju vychválila aj smeráčka Monika Beňová
Popularita naše prezidentky v týchto neľahkých koronavírusových časoch zrejme rastie. A to najmä zásluhou jej empatie, racionality a slušnosti. Okrem bežných ľudí si to myslí aj europoslankyňa za opozičný Smer-SD Monika Beňová. Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.