Madonna po operácii bedrového kĺbu: Ukázala svoju "krásnu jazvu" aj niečo navyše! (FOTO)
24 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Madonna (62), ktorá pred časom podstúpila operáciu bedra a kolena, sa na sociálnej sieti pochválila jazvou, ktorá jej po náročnom chirurgickom zákroku na tele zostala. Okrem toho však ukázala aj trochu viac, než by jej bolo milé, píše portál Blesk.


Kvôli odchádzajúcim kĺbom speváčke Madonne hrozil koniec kariéry. Vlani musela zrušiť hneď niekoľko koncertov kvôli neznesiteľným bolestiam. Dáma, ktorá sa honosí titulom "kráľovná popu", sa však rozhodla všetkým dokázať, že ešte nepatrí do starého železa, a zatočiť so svojimi dlhodobými zdravotnými ťažkosťami a zverila sa do rúk odborníkov. Po operácii síce nejakú dobu chodila s barlami, ako sa však zdá, rekonvalescencia prebieha podľa plánu.

Instagram (@Madonna)


Na sociálnej sieti teraz zdieľala fotky, na ktorých je vidieť, ako sa zotavuje. Na momentkách z kúpeľne dala  svetu na obdiv nielen dlhú jazvu na stehne, ktorá zostala po reze, ktorým sa ortopédi dostávali k jej bedrám, ale tiež odtlačky od baniek na nohách.

Bankovanie je pre jej zdravie prospešné proti bolesti a prispieva k prekrveniu končatín (hoci mnohí lekári a vedci zastávajú názor, že ich liečivé účinky sú skôr placebo efekt). Snímku označila hashtagom "beautiful scar", teda "nádherná jazva".

Madonna zomrela?! Zmätení fanúšikovia pochovali speváčku zaživa
V stredu zomrel jeden z najslávnejších a najlepších futbalistov v histórii Diego Maradona (†60). Podobnosť jeho priezviska s menom popovej kráľovnej si, mierne povedané, vybrala svoju daň - zmätení fanúšikovia Madonny (62) speváčku na sociálnych... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Na snímkach, ktoré sa objavili na jej Instagrame, však Madonna predviedla trochu viac, ako mala zrejme v úmysle. A nie, tentokrát o nahotu nejde. Išlo o jej zadok. Špekulácie o tom, že si nechala implantátmi vylepšiť pozadie, sa ukázali byť smutnou realitou. Jej boky vyzerajú veľmi neprirodzene.

Klamárka Meghan: Z tohto sa už nevylíže!
Škandalózna biografia o živote v kráľovskej rodine Finding Freedom je v obehu už od leta. Harry (36) aj Meghan (39) sa od nej verejne dištancovali s vysvetlením, že na vydanie publikácie nikdy nedali súhlas, nieto aby ju autorizovali. Lenže pravda... Čítať ďalej
24 | 12 | 2020 | Timotej Dudka