V 40 rokoch nafotila najodvážnejšie fotky kariéry! Verešová ukázala v sexi kalendári takmer všetko
23 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Andrea Verešová nafotila jednoznačne najodhalenějšie fotky svojej kariéry. V štyridsiatich rokoch je v úplne fantastickej forme, a tak sa rozhodla nafotiť kalendár, ku ktorému prakticky nepotrebovala stylistu. Oblečenie v ňom totiž takmer nenájdete, píše portál Expres.


Na Andreu Verešovú v miniatúrnych plavkách sme zvyknutí, tentoraz sa ale vyzliekla úplne. Pôvabn modelka dostala ponuku nafotiť sexi kalendár na budúci rok pre Workpress Aviation a našťastie neodmietla.



Jej fanúšikom sa tak naskytol pohľad na jej božské telo v celej svojej kráse pred objektívom uznávanej fotografky Lucie Robinson.

"Vek je naozaj len číslo. Záleží na tom, ako sa kto cíti aj ako sa o seba stará. A samozrejme aj nakoľko sa dokáže obklopovať láskou a ľuďmi, ktorí v nás vidia bohyne," usmieva sa Andrea s tým, že fotenie pre ňu bolo veľkou výzvou.

Módna kritička hodnotí vianočné outifty slovenských celebrít: Aký vkus má Verešová či Dara Rolins?
Hoci sa vianočné sviatky v kruhu rodinnom nesú v neformálnom duchu, štedrovečerné stretnutia pri ozdobenom stromčeku patria spolu s večerou k udalostiam slávnostným. Módna kritička portálu Blesk Ina T. ohodnotila sviatočné outfity známych... Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Timotej Dudka