Dokument odhalil nové tajomstvo Diany: Jednou z najviac šokujúcich vecí, ktorú kedy povedala
23 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Princezná Diana bola síce verejnosťou milovaná, sama však v kráľovskom živote celkom trpela. O tom napokon svedčia aj rozhovory, ktoré aj desiatky rokov po jej smrti vyplávajú na povrch. S jedným takým teraz prišiel dokument Diana Interview, informuje portál Stras24.


V ňom o zosnulej princeznej hovorila jej kamarátka Penny Thornton. Tá prezradila, prečo Diana zažívala zo svadby s princom Charlesom taký stres. "Jednou z najviac šokujúcich vecí, ktorú mi Diana kedy povedala, bolo, že jej Charles deň pred svadbou povedal, že ju nemiluje,'' prezradila Penny.

Dodala, že Charles chcel vzťah s Dianou ukončiť, čo ju vnútorne zlomilo. Zvažovala preto, že svadbu na poslednú chvíľu zruší a s Charlesom sa rozídu. To sa ale nestalo, práve naopak. Dobrovoľne vstúpila do manželstva s človekom, ktorý k nej nič necítil, do manželstva, ktoré ju psychicky postupne ničilo.

Princezná Diana nezažívala obrovské trápenie len vďaka mužom, ale aj kvôli synom
Po rozvode s princom Charlesom prestriedala princezná Diana niekoľko partnerov, špekulovalo sa o celom rade jej slávnych milencov. Šťastie už ale nikdy nenašla. Nie také, aké chcela. A dôvod bol veľmi prekvapivý, píše portál Šíp. Čítať ďalej
29 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Charles a Diana sa vzali v Katedrále svätého Pavla 29. júla 1981. Lady Diana sa neskôr zverila svojmu životopiscovi Andrewovi Mortonovi, že od tej doby toho ľutovala. Nie je teda žiadnym tajomstvom, že sa chcela z manželstva vymaniť. Až nedávno sa však prvýkrát začalo hovoriť o tom, že Charles mal silné pochybnosti a nebol si istý, či je Diana tá pravá.

Podľa kráľovskej biografie, ktorú napísal novinár Robert Jobson, ktorý sprevádzal princa Charlesa na cestách po svete, budúci kráľ cítil, že manželstvo je len "povinnosť". Charles novinárom vraj zároveň povedal, že zrušenie zasnúbenia "by bolo katastrofálne". Zosnulá princezná Diana už skôr uviedla, že sa pred zasnúbením stretli len dvanásťkrát.

Kate a William nadšením bez seba: Ďalšie bábätko na ceste!
Babyboom v kráľovskej rodine pokračuje! Požehnaný stav oznámila mladšia sestra vojvodkyne Kate Middletonovej (38). Pre Pippu Middletonovú (37) je to druhé tehotenstvo a na ďalšieho potomka sa s manželom veľmi tešia, informuje portál... Čítať ďalej
19 | 12 | 2020 | Timotej Dudka