Tréneri slovenskej hokejovej extraligy sa pobili (VIDEO)
21 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Divokú dohru malo minulý týždeň stretnutie slovenskej hokejovej extraligy medzi Miškovcom a Detvou. Po záverečnej siréne sa do seba pustili tréneri oboch klubov, informuje portál Aktuálně.


Davea Allisona nahnevalo, že si jeho náprotivok Ernest Bokroš vzal pár sekúnd pred koncom oddychový čas, aj keď stretnutie bolo rozhodnuté a Detva viedla jasne 4: 0. Kanadský kouč to považoval za gesto zosmiešňujúce súpera a pri odchode do kabín tiež adresoval niekoľko poznámok smerom ku striedačke víťazov.

Lenže tým naštartoval nahnevaného Bokroša, ktorý na trénera Miškovca okamžite vyštartoval. Pribehol k nemu a už boli v sebe. Usporiadatelia mali čo robiť, aby oboch od seba odtrhli. Bokroš sa následne začal strkať aj s nimi a s Allisonom na seba ešte dlho nadávali.



"Len som mu zaželal šťastnú cestu domov a veselé Vianoce. On asi počul niečo iné, a preto sa naštval. Nedokážem si jeho reakciu vysvetliť inak ako tým, že nevie po anglicky," zľahčoval konflikt Allison, hoci to podľa záberov nevyzeralo, že rivalovi praje zrovna pekné sviatky.

Fyzickej konfrontácie s bývalým koučom Zlína či Českých Budějovíc sa odborník zo zámoria nebál. "Nedokážem povedať, či niečo také hrozilo. Tiež som už bol v situáciách, kedy som bežal do útrob štadióna, aby sme si niektoré veci vysvetlili. Asi každý tréner zažije v kariére vypäté momenty," citoval Allisona portál Sme.

"Začínam preteky s časom." Federer pripustil možnosť, že už sa na kurty nevráti
Bol dojatý. Dostal ocenenie pre najlepšieho švajčiarskeho športovca od roku 1950. Zároveň však Roger Federer pripustil, že je možné, že sa po dvoch operáciách kolena na tenisové kurty už nevráti, píše portál Aktuálně. Čítať ďalej
19 | 12 | 2020 | Timotej Dudka