Módna kritička hodnotí vianočné outifty slovenských celebrít: Aký vkus má Verešová či Dara Rolins?
21 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Hoci sa vianočné sviatky v kruhu rodinnom nesú v neformálnom duchu, štedrovečerné stretnutia pri ozdobenom stromčeku patria spolu s večerou k udalostiam slávnostným. Módna kritička portálu Blesk Ina T. ohodnotila sviatočné outfity známych slovenských celebrít.


Lela Ceterová: KO vkusu, známka 5

Instagram (@lela_ceterova_official)


Ešte nedávno bola expriateľka, teraz je už snúbenica MMA zápasníka Karlosa Vémolu.

"Lela Ceterová pôsobí kolotočárským a na pílu erotiky tlačiacim nevkusom, ktorý býva vyhradený ženám bažiacim po jednoduchom zbohatnutí."

"Strihov zakrývajúcich len to najnutnejšie sa nevzdala ani počas tehotenstva a rada ich oblieka na bežné aj slávnostnejšie príležitosti. Vzhľad metalických, telo aj umelé prsia vystavujúcich šiat sa výborne hodí do nočného klubu, kde by si na seba určite zarobili. Na účely rodinných sviatkov sú však bizar, ktorý ma bude ešte chvíľu budiť zo spania," píše módna kritička.

Karlos Vémola a Lela Ceterová hlásia návrat! Moja najväčšia výhra, odkázal zápasník
MMA zápasník Karlos Vémola (35) sa v poslednej dobe raduje z obdobia plného úspechov. Po tom, čo sa mu pred pár dňami podarilo vyhrať súboj a súpera Václava Mikuláška zničil za neuveriteľné dve minúty v prvom kole, sa mu domov vrátila priateľka a... Čítať ďalej
11 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Andrea Verešová: Úder erotiky, známka 3-

Instagram (@andreaveresovaofficial)


Predať sexi figúru sa známa modelka snaží na spoločenských akciách aj na vianočných fotografiách s rodinou.

"Hlboký, čipkou lemovaný výstrih topu s voľnými chrbtom pohodlie neposkytoval a pri večeri aj rozbaľovaní darčekov ho iste musela strážiť. Rovnako ako vysoký rozparok vínovej koženej sukne, ktorá spolu s topom pôsobí ľahko nepatrične. Za mňa zbytočný ťah na bránku prvoplánovej zvodnosti. Za to dcéra Verešovej vyčarila so zlatými šatami s mašľou dokonalý vianočný model k inšpirácii," domnieva sa Ina T.

Verešová sa chváli svojimi úspechmi a posiela pozdrav z Dubaja, kde je "vďaka vám"
Sychravé a stále sa meniace počasie nie je nič pre Andreu Verešovú (40) a tak sa zbalila a vyrazila do Dubaja, aby pred ním na pár dní unikla a oživila svoj Instagram aj zdravú farbu pleti, informuje portál Expres. Čítať ďalej
08 | 12 | 2020 | Timotej Dudka



Dara Rolins: Efektívne transparentnosti, známka 1

Instagram (@dararolins_vermi)


Nepatrí síce medzi typické vianočné farby, ale nemožno opomenúť, že v sebe nesie dávku elegancie. Čierne šaty vybrala ku slávnostnej tabuli so svojou rodinou aj speváčka Dara Rolins.

"Ľahká transparentná vrstva tylu s výšivkou a kamienkami je umne vypodložená čiernymi šatami na tenké ramienka s výstrihom, ktoré sú s vrchnou časťou štýlovo kompaktné. Priehľadnosť podtrhuje sex-appeal, ale strih aj vďaka dlhým rukávom a dĺžke sukne zostáva vkusný a odhaľuje speváčkine prednosti len v náznakoch," chváli speváčku kritička Ina T.

Dara Rolins oslavuje 48 rokov na Zanzibare! Kto jej robí spoločnosť?
Dva roky pred päťdesiatkou vyzerá Dara Rolins neskutočne a dalo by sa povedať, že čím ďalej, tým lepšie. Svoje 48. narodeniny poňala štýlovo, a to odletom na ostrov Zanzibar. Miestny personál jej pripravil menšiu oslavu a nechýbala ani torta,... Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka