Na COVID pozitívna Remišová bude cez sviatky doma vybavovať pracovné materiály
20 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Koronavírus v posledných dňoch preriedil aj rady v našej vláde. Doma pre pozitívny test zostala i Veronika Remišová, ktorá má, podľa jej slov, zatiaľ miernejší priebeh choroby.


Ministerka pre investície a šéfka strany Za ľudí Veronika Remišová je ďalšou predstaviteľkou vlády, ktorá je pozitívna na COVID-19. Ani z tepla domova a napadnutá zákerným vírusom sa nevzdáva zverejňovania statusov na sociálnej sieti.
Zaočkovať sa pôjde hneď ako to bude z lekárskeho hľadiska možné

V tom nateraz poslednom sa hneď na úvod poďakovala všetkým za povzbudenie aj za mnohé rady „ako zvládať chorobu lepšie (bromhexin ani vodka medzi nimi našťastie neboli)“. Zároveň prezradila, že číta aj diskusie o tom, ako vraj členovia vlády predstierajú chorobu, aby sa vyhli očkovaniu. „Som s mojimi kolegami v pravidelnom kontakte, byť sám v karanténe počas sviatkov, v niektorých prípadoch s pomerne ťažkým priebehom choroby to nie je niečo, čo by ktorýkoľvek z nich vymenil za očkovanie, ktoré je v tomto prípade jediný spôsob ako sa nenakaziť koronou,“ vysvetľuje Remišová, ktorá chce všetkých uistiť, že sa pôjde zaočkovať len čo to bude po chorobe z lekárskeho hľadiska možné. A to aj kvôli tomu, aby som vyvrátila akékoľvek dezinformácie.



Remišová reaguje na plány Sulíka a Krajčího: Je to presný opak toho, čo treba robiť
Protipandemické plány vyvolávajú napätie aj vo vnútri koalície. Tie, ktoré predstavili ministri Sulík a Krajčí sa totiž nepáčia ich kolegyni Veronike Remišovej. Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Šéfka Za ľudí prezradila aj svoj súčasný zdravotný stav. „Zatiaľ mám príznaky len v nábehovej forme, bolesť hlavy a pľúc, kašeľ.“ A čo sa teda chystá robiť počas sviatkov? „Kolegovia v práci boli veľmi starostliví a na sviatky ma vybavili stovkami strán materiálov, ktoré chystáme do budúceho roku, tak ich s prestávkami, keď sa cítim lepšie, postupne čítam. Ďakujem ešte raz za podporu, dávajte si pozor a chráňte sa, nech máte bezproblémové Vianoce. Veľká vďaka našim zdravotníkom, ktorí slúžia nám všetkým,“ poďakovala sa na záver svojho statusu Veronika Remišová tým, ktorí sú počas zvyšujúcej sa chorobnosti na COVID-19 vyťažení najviac.

Ministri idú do karantény, podstupujú tiež testy na nový koronavírus
Lídri koaličných strán a členovia vlády, ktorí boli v kontakte s predsedom vlády SR Igorom Matovičom (OĽANO), nastupujú do domácej karantény, prípadne podstupujú testy. Pre TASR to potvrdili v nadväznosti na oznámenie o tom, že premiér má nový... Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | tasr