Matovič nás parádne zviditeľniť. Nazvanie Sulíka idiotom si všimli aj v Amerike
20 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Zdá sa, že premiér vie ako sa zviditeľniť. Najskôr bral body doma pred voľbami za Počiatkovu vilu v Cannes, potom v európskom parlamente za jeho známu „tlačovku“, a teraz aj v USA, kde si všimli jeho pomenovanie idiotom Richarda Sulíka.


Idiotom nazval Matovič svojho koaličného partnera Sulíka počas rozhovoru s Braňom Závodským v relácii Rádia Expres a zároveň ho v nej vyzval na to, aby ešte do Vianoc podal demisiu. Toto premiérove šokujúce vyjadrenie si všimol aj americký portál Bloomberg, na čo sa rozhodol v statuse na sociálnej sieti reagovať generálporučík Pavel Macko, ktorý bol v minulosti najvyššie postaveným Slovákom v štruktúrach NATO.
Riadenie druhej vlny pandémie nás stláča na úroveň krajiny v rozvojom svete

„Konečne sme opäť prví! Ale hanbím sa až pod zem,“ začína Macko svoj status na facebooku, v ktorom píše aj to, že okrem Braňa Závodského toto šokujúce vyjadrenie Matoviča zaregistroval aj niekto iný. „Všimol si to aj portál Bloomberg a správa o úbohej a hulvátskej komunikácii najvyšších predstaviteľov slovenskej vlády sa stala najčítanejšou správou na tomto renomovanom portáli. Hurá, konečne má premiér prvenstvo minimálne v Európe. Škoda, že všetci normálni občania sa za to musia hanbiť,“ píše Macko v statuse, ktorý sa chorému Matovičovi určite ľahko čítať nebude. Premiérovi a ministrom Macko v ďalších riadkoch želá skoré uzdravenie, rovnako ako jeho príbuzným a všetkým občanom, u ktorých diagnostikovali koronavírus.



Nazvať koaličného partnera idiotom je ďaleko za všetkými čiarami, ktoré tu doteraz boli
18 | 12 | 2020 | Ivan Brožík


„Bohužiaľ, choroba si nevyberá a potvrdzuje sa, že každý by mal vždy a všade dôsledne dodržiavať všetky pomerne jednoduché hygienicko-bezpečnostné opatrenia a nikto nemá garantovanú imunitu. Verím, že po rýchlom uzdravení sa členovia vlády konečne prepnú do normálneho režimu a konanie a opatrenia vlády budú rozumné, jasné a zrozumiteľné. Doterajšia komunikácia a riadenie druhej vlny pandémie nás totiž stláča dole na úroveň rozvrátenej krajiny niekde v rozvojom svete a dostáva do negatívnych titulkov svetových médií,“ dodáva na záver svojho kritického statusu generálporučík Macko.

Kollár naložil Matovičovi: „Igor, pre debila je každý debil!“
Zvláštne, pred voľbami si v parlamente nevedeli prísť na meno, teraz sú spolu v koalícii. Veru, aj také sú cesty politikov na Slovensku. Človek sa teda nemôže diviť, že vzťahy vo vládnej koalícii sú teraz také, aké sú. Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.