Vojna u Gottovcov? Medzi Dominikou a Ivanou prituhuje!
19 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Majstrova najstaršia dcéra pred niekoľkými týždňami vyrukovala s novou autobiografiou o svojom otcovi. Tá mala obsahovať množstvo šokujúcich informácií, za ktorými si Dominika Gottová (46) pevne stála. Lenže ako sa zdá, ktosi v tejto veci zakročil. Publikácia sa zrazu sťahuje z pultov!


Ako píše portál Aha!, pre Slávikovu dcéru to musel byť docela šok! Tá zvolala brífing, počas ktorého sa posťažovala, že kníhkupectvo stiahlo v uplynulých hodinách z predaja distribútorom dodané vydanie jej knihy. Logicky sa tak ponúka otázka, kto asi za tým stojí?

Zamestnanci kníhkupectva Dominike údajne tvrdili, že kniha bola stiahnutá na žiadosť vydavateľa a že už na pultoch nebude. To Gottova prvorodená dcéra popiera.

Úprimný plač Gottovej! Trhalo mi to srdce, priznáva Ivana
Premiéra filmu Karel sa blížil, teda pokiaľ kvôli pandémii úplne nezatvoria kinosáli. Vdova Ivana Gottová pritom opísala bolestivé detaily z jeho natáčania plnom vypätých momentov, píše portál Ahaonline. Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


"Nie je pravda, že je kniha stiahnutá! Môj vydavateľ ma dnes informoval, že žiadny takýto pokyn nedal. Nevydal ho ani distribútor knihy. Neprebehlo žiadne súdne konanie, kniha teda nie je zakázaná! Predajcovia tvrdia, že im pokyn prišiel e-mailom. Do tejto chvíle sme ale nedostali odpoveď, kto je autorom e-mailu a na základe čoho je kniha stiahnutá," čítala Gottová z vyhlásenia.

Situáciu podľa idnes.cz už majú v rukách právnici.

"Je neprípustné, aby týmto spôsobom bola obmedzovaná sloboda slova. Som pripravená sa s celým tímom brániť aj právnymi krokmi. Tuším, kto za celou situáciou stojí! A dotknutej alebo dotknutým odkazujem jediné: Pravdivé slová nebývajú príjemné a príjemné slová nebývajú pravdivé. Pravda jednoducho rodí nenávisť," dodala s tým, že časť peňazí z predaja ide na oddelenie hematológie Všeobecnej fakultnej nemocnice na Karlovom námestí v Prahe, kde sa spevák Karel Gott liečil.

Nečakané priznanie berie dych: Posledné slová Karla Gotta dcére Dominike!
Dominika Gottová (44) prehovorila o poslednom telefonáte s otcom a o tom, ako sa slávny spevák pred smrťou cítil, píše portál Aha!. Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Timotej Dudka