Tragédia v centre Prahy. Batoľa zrejme zomrelo násilnou smrťou
19 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Pražskí policajti v stredu vyrážali k prípadu mŕtveho batoľaťa v centre mesta. O jeho život niekoľko desiatok minút ešte neúspešne bojovali záchranári. Policajti redakcii TN.cz, ktorá o veci informuje, potvrdili, že prípad vyšetrujú ako násilný trestný čin.






"Môžem potvrdiť, že kriminalisti prípad vyšetrujú ako podozrenie z násilného trestného činu. S ohľadom na rodinu a vek dieťaťa nebudeme aktuálne poskytovať žiadne ďalšie informácie," vyjadrila sa pre TN.cz policajná hovorkyňa Eva Kropáčová.

K tragédii na pražských Vinohradoch došlo v stredu dopoludnia. Krátko po 13. hodine z miesta odchádzali policajti a spolu s nimi aj neznáma žena. Putá však nasadená nemala a nie je tak jasné, či sa jednalo o svedkyňu, alebo podozrivú.

Po uhasení požiaru v byte našli mŕtveho muža
Polícia preveruje okolnosti požiaru a úmrtia doposiaľ neznámeho muža, ktorého našli hasiči v pondelok (23. 11.) vo večerných hodinách po uhasení požiaru v obci Ostrov pri Piešťanoch. Informuje o tom trnavská polícia na sociálnej... Čítať ďalej
24 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR


Policajti neskôr uviedli, že v súvislosti s prípadom zadržali jednu ženu. Či ide o tú istú, ktorá spolu s nimi odchádzala z miesta tragédie, alebo o niekoho iného, ​​nie je jasné. Zrejmé nie je ani to, či sa jedná napríklad o príbuznú.

Batoľa sa viac ako pol hodiny snažili oživiť privolaní záchranári. "Po príchode na miesto naša posádka prevzala resuscitáciu, bábätko sa bohužiaľ ani po približne ďalších 30 minútach oživiť nepodarilo," potvrdila hovorkyňa záchranárov Jana Poštová.

Svokru ubil, deti dobodal. Tvárili sa, že sú mŕtve, to ich zachránilo
4. novembra 1980 si v pražskej väznici odpykal trest smrti Jan Tvrdík. 33-ročný muž sa v októbri 1978 pomstil manželke, ktorá ho vyhodila z bytu. Neskôr sa tam vrátil a kladivom utĺkol jej matku a vážne dobodal svoje dve deti. Osemročného chlapca a... Čítať ďalej
04 | 11 | 2020 | Timotej Dudka