"Princ Harry je zasr*ný prospechár, snáď ho nikto neberie vážne," tvrdí rocker z kapely Oasis
19 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Princ Harry sa po megxitu stal azda najväčším vyvrheľom Británie. Jeho nový život aktivistu za všetko liberálne vytáča nielen jednoduchú verejnosť, ale aj známe osobnosti. Na adresu vojvodu zo Sussexu sa vyjadril niekdajší gitarista slávnej kapely Oasis Noel Gallagher, píše portál Expres.


Noel Gallagher účinkoval v podcaste Matta Morgana a v ňom prišla reč práve na kráľovskú rodinu. Keď sa moderátor spýtal na najrôznejšie dobročinné kampane princa Harryho za oceánom, brat frontmana Liama ​​spustil.

"Princa Harryho fakt niekto berie vážne? Veď je to len malé šialené dieťa. Všeobecne nemám rád prospechárov, zasr*ne ma vytáčajú," vyhlásil Gallagher nekompromisne.

Princ Harry v slzách: Meghan tajila tehotenstvo a následný potrat!
Meghan Markleová (39), manželka britského princa Harryho (36), prekonala v júli tohto roku potrat. Zverila sa s tým do prestížnych novín New York Times. Informuje portál Blesk. Čítať ďalej
25 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Harry s manželkou v uplynulých mesiacoch nahnevali verejnosť napríklad podpisom zmlúv s platformami Netflix a Spotify. Pre tie budú produkovať seriály, respektíve nahrávať podcasty, a pravdepodobne budú touto cestou svet naďalej poučovať napríklad o ochrane prírody, rasizmu a ďalších problémoch.

Podľa odborníkov by im zmluva s Netflixom mohla celkovo vyniesť v prepočte aj cez 115 miliónov eur a so Spotify okolo 33 miliónov eur.

Reč potom prišla aj na zvyšok kráľovskej rodiny. K tej Noel Gallagher pohŕdavý postoj nezastáva, úplne rovnako svojráznym spôsobom však prezradil, že by v Buckinghamskom paláci žiť nechcel.

Som rád, že vyšetrujú rozhovor s mojou mamou, tvrdí princ Harry
Britský princ Harry sa pripojil k svojmu bratovi Williamovi a víta snahu objasniť okolnosti, za ktorých v roku 1995 vznikol na stanici BBC slávny, hoci kontroverzný rozhovor s ich matkou, princeznou Dianou, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Sú celkom šialení. Musí to byť hrozný život, stále len služba, veľká nálož práce. Žiť stále v Buckinghamskom paláci, nesmieť nikam ísť, nič robiť, jazdiť na dovolenku do Kene. To je život na ho*no," vyhlásil známy rocker s tým, že sa nebojí, že by členov kráľovskej rodiny naštval, pretože kvôli svojmu životnému štýlu rovnako nemá šancu získať od kráľovnej rytiersky rád.

V rozhovore prišla reč aj na nedávno odvysielanú štvrtú sériu mimoriadne úspešného seriálu Koruna, ktorý práve život kráľovskej rodiny mapuje. Noel ju vraj s manželkou sledoval.

"Videl som prvú sériu, pretože v nej hral môj kamarát Matt Smith (hral princa Filipa, pozn. red.), potom som žiadnu ďalšiu nevidel až do tejto. Bola dobrá, sledoval som to a len som si hovoril: Môj život je lepší ako ich," hovorí Gallagher.

Princ Charles nie je v Škótsku na Vianoce vítaný
Rebríčky popularity ukazujú, že Briti majú radšej princa Williama a kráľovnú Alžbetu ako korunného princa Charlesa. Napriek tomu následník trónu nečakal, čo sa stane, keď oznámi, že chce stráviť Vianoce v Škótsku, píše portál... Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Timotej Dudka